От х:

Днес в x:

Уесли Снайпс се завръща в „Разрушителят 2“

Изображение 1 от 2

    Силвестър Сталоун не се отказва от идеята за продължения на своите големи хитове. Той планира нови завръщания на Джон Рамбо и Роки, освен това на хоризонта се задават и „Непобедимите 4“. Но това няма да е всичко.

    В началото на тази седмица Сталоун обяви новината, че ще има продължение на „Разрушителят“ – един от най-популярните екшъни на 90-те. Филмът не беше фаворит на критиците, но пък си спечели много фенове, особено заради ролята на Уесли Снайпс. А и да е забравяме, че в него беше първата голяма роля на младата Сандра Бълок.

    Работата по „Разрушителят 2“ е в съвсем начална фаза, но според изтекла информация Снайпс ще е отново на линия като злодея Саймън Феникс. В оригинала той е основният източник на проблеми за полицая Джон Спартан (Сталоун), който се съгласи да бъде замразен, за да го залови в бъдещето.

    На финала Феникс беше замразен и разбит на хиляди парчета. В продължението ще е налице друг злодей, който ще създава проблеми на Спартан. Сред тези проблеми ще е и съживяването на Феникс под формата на негов клонинг.

    Очакваме да разберем и кога ще се развива действието в продължението. В оригинала двамата противници се събуждат през 2032 г., което все пак е сравнително скоро.

    Източник: cinefish

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини