От х:

Днес в x:

Хълк ще се изправи срещу Върколака

Кой ще е следващият голям хит на Марвел? Всички очакват с интерес какво ни готвят Кевин Фейги и компания. Вече изтече информация за сблъсък между двама иконични супергерои.

Дълги години Марвел имаха проблеми с правата върху някои популярни герои. Но изглежда всичко се нареди, след като „Дисни“ станаха собственици на „Фокс“. След продължителни проговори Спайдър-мен също стана част от кино вселената на Марвел. Хълк обаче можеше да има само второстепенна роля, тъй като правата върху него са собственост на „Юнивърсал“.

Добрата новина е, че Марвел вече си осигуриха правата върху зеления супергерой. И съответно планират нещо голямо за първата му главна роля в техен филм. Това ще бъде „Хълк срещу Въролака“, който е в съвсем ранна фаза на подготовка.

Планът на Фейги е Марк Ръфало да се завърне в емблематичната си роля, като заедно с това в бъдещия хит ще е Марвел дебюта на Върколака. Не знаем кой актьор ще бъде избран да замести Хю Джакмън, но се надяваме той да е на нивото му.

Според някои предположения бъдещият хит ще излезе преди да бъде поставено ново начало на Х-Мен. И тъй като самият Ръфало има изрази голямото си желание да се завърне в ролята на Хълк, надеждите са филмът да бъде готов в близките 3-4 години.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини