От х:

Днес в x:

Очен медицински център „Хасково“ отвори врати при засилени мерки за биосигурност

Изображение 1 от 3

    Безплатна доставка на очила включва индивидуалният подход на ОМЦ

    При безпрецедентни мерки за работа в обстановка на пандемия и извънредно положение отвори отново врати за работа с пациенти Очен медицински център „Хасково“. „Две седмици клиниката и оптиката ни бяха затворени, защото за нас е от изключително значение да бъдем отговорни към здравето на хората“, категорични са от екипа на ОМЦ. „Ще работим докато е безопасно, както и докато компетентните органи позволяват това. По време на този период, осигуряваме и безплатна доставка до адрес на изработени от нашите специалисти очила, както и специални ценови отстъпки“, уточняват още те. 

    „Защото здравето Ви е наша грижа, а във време на пандемия, отговорността е споделена - призоваваме тези от Вас, които не се чувстват физически здрави, да съобщят оплакванията си още при записването на час за консултация и преглед“, апелират от здравното заведение.

    Очен медицински център „Хасково“ работи със Здравната каса, разполага с екип от професионалисти, модерна апаратура, както и с оптика, предлагаща богат и качествен асортимент. Адресът е ул. „Георги Кирков“ № 24. Работното време е от 10.00 до 13.30 часа, като е необходимо предварително записване на час за преглед на телефон – 038 53 60 90. Контакт с нашата оптика може да направите на телефон 038 536 019

    Другите два обекта от семейството на ОМЦ – оптика „Vision” в Хасково и очен център „Верея Optic Store”в Димитровград, остават затворени на този етап от извънредното положение.

    Видеа по темата

    Последни новини