От х:

Днес в x:

Сандра Бълок с пробив в бокс офиса с "Предложението"

Сандра Бълок се окичи с короната на бокс офиса на Северна Америка за първи път от 10 години насам с последната си романтична комедия, предаде Ройтерс.

"Предложението" е продало билети на стойност 12,4 милиона долара в САЩ и Канада в петък, заявяват от "Тъчстоун пикчърс". Творбата сложи край на двуседмичното господство на комедията за бакалавърско парти "Махмурлукът", донесла приходи от 8,5 милиона за същия период, според компанията-производител "Тайм Уорнър Брос".

Праисторическата комедия "Година първа" на Джак Блек, която реализира същите приходи, е на "Сони Кълъмбия пикчърс".

44-годишната Бълок участва в "Предложението" в ролята на началник, дала лъжливо обещание на асистента си (Райън Рейнълдс), че ще избегне депортиране в родната Канада. Последва неизбежната веселба при срещата с родителите му.

За последен път Бълок оглави бокс офиса през 1999 с ролята си във "Forces of Nature"с участието на Бен Афлек. Последните два филма на актрисата от 2006 и "Къща на езерото" от 2007 г. приключиха с по около 50 милиона долара приходи всеки. По принцип романтичните комедии са стихията на актрисата, която регистрира в тях и най-високи приходи.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини