От х:

Днес в x:

Атака бута Волен Сидеров. 3-ма с 10 години за дрога.Преглед на регионалния печат

Баща син и хасковско наркомуле са осъдени на 10 години за пренасяне на дрога, пише вестник "Новинар Юг". Присъдата наложена от Хасковския Окръжен Съд е за транспорт на 23 кг хероин от България за Швейцария.

"Милион по малко в хазната от имоти", информира от първа страница вестникът. Няма сделки с недвижимо имущество, затова пък хасковлии имат повече коли, констатира шефът на общинската хазна Димо Маринов.

Харманлийски търговци на дини се оплакват че не могат да държат цена на дините. За два дни паднали с 20 стоники. Виновни им били турските и гръцките любеници. Най-идеалното за земеделците ни е май никой от никъде да не внася нищо, а те да слагат цени според нуждите на своя бюджет.

"Хубавата Елена с голям шлем на матури". Зрелостничката от хасковското ПМГ сътвори нещо уникално-6-ци на 4 матури. Най много да има 4-ма в страната като нея.

"Димитровград с нов планетариум наесен" пише още Новинар-а. Чака се космодрум.

Ивайловград се топи наполовина. Първолаците изчезват там, тревожи се ежедневникът.

"Атака ще бута Волен Сидеров" отбелязва в челно заглавие вестник "Хасковска Марица". Заради командното редене на листите 14 хиляди гласа преляли в ГЕРБ и РЗС. Атакисти призовават да НЕ се подкрепя листата на Атака.

Пак пада мазилка от Марса, алармира вестникът. Въпреки че е на свръх оживения булевард "Раковски" никой не обръща внимание на това.

РИОКОЗ не знаел задълженията си, изумява се Хасковска Марица. Според тях шефът Делчо Янев трябва да насочи усилията си за замерване на сигналите на антените на Джи ес ем операторите. Нищо че предполагаемите вредни въздействия още нямат доказан негативен ефект върху жалващите се хасковлии. За разлика от развалената храна например.

Водната криза-обект на спешно заседание на комисията по ТСУ и Екология към местната община.

Мощна гръмотевица разтресе Хасково при завчерашната буря, инфоримра още вестникът.

Харманлийски деца се учат да спасяват удавници-на страница 3-та.

И докато сме още на детска вълна- "Хасковска Марица" влезе в пред-училищна възраст-днес става на 6 години. Както се казва Happy birthday to you!!!!!

Това бяха по-важните теми в днешния регионален печат
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини