От х:

Днес в x:

Историческият музей чества 85 години, кани децата на Смолян заедно да празнуват рождени дни

През 2020 г. РИМ „Стою Шишков“ чества 85 години музейно дело в Средните Родопи. През годините музея с готовност и желание е посрещал както гостите на града, така е бил и любимо средище на смолянчани.

"Една от инициативите, с които искаме да споделим тържествената еуфория по повод годишнината е „Рожден ден в музея“. Нека празнуваме заедно рождения ден на вашето дете, а ние от РИМ „Стою Шишков“ сме готови да го организираме.", призовават инициаторите на нестандартната идея от музея в Смолян.

Родителите просто трябва да направят заявка 10 дни предварително за дните от понеделник до петък, за времето 9.00 – 17.00 часа. Таксите са 15 лева на час и вход от 2 лева на дете или възрастен.

Празникът започва с посрещане на рожденика и неговите гости 15 минути преди уговорения час, след което всички отиват в залата за рождени дни, където от екипа на музея сме подготвили тематични образователни игри и много забавления. Отделя се и специално време за класическо празненство с торта, свещички и подаръци, като храната и напитките се осигуряват от родителите по тяхно желание.

За да бъде изживяването на децата приятно и полезно, е препоръчително групата да е до 25 деца и да бъдат придружавани от поне двама възрастни, които биха могли да разгледат постоянната експозиция и временните изложби, докато децата се забавляват.

Телефон за контакти: 0301/62727, 0879 111 915, 0879 111 913

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини