От х:

Днес в x:

Поредната акция срещу търговец на дрехи ментета на световни марки, удариха сергия на Пазара

 Голямо количество фалшиви артикули с лого на известни търговски марки са били иззети при специализирана операция на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР-Кърджали на 18 януари. Общо 694 артикула, обозначени със знаци на 16 марки, са били установени при проверка на частен адрес в Момчилград и на сергия на пазара в Кърджали. За иззетите 616 броя стоки при претърсване на помещение Момчилград е образувано досъдебно производство по чл.172б, ал.1 от Наказателния кодекс. Работата по случаите продължават разследващ полицай и Икономическа полиция.

Двама притежатели на наркотични вещества са били установени и задържани в хода на специализирана операция на РУ-Кърджали на 17 януари. 19-годишен и непълнолетен на 17 години били проверени в областния град. Полицаите открили суха листна маса, която при извършени тестове реагирала на марихуана. Дрогата е иззета, а притежателите ѝ задържани за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувани са бързи производства по чл.354а, ал.3 от Наказателния кодекс за незаконно притежаване на наркотици

В хода на операция за противодействие на престъпността в малките населени места полицаи от РУ-Кирково установили незаконен превоз на животни. На 18 януари около 17 часа за проверка бил спрян товарен „Мерцедес“, управляван от 34-годишен. Водачът не представил разрешителни и документи за транспортираните 4 домашни животни. Служител на ветеринарната служба съставил акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини