От х:

Днес в x:

24 °C

Белгия, България - някъде там. FOX News за посещението на Борисов (видео)

Гордейте се, братя ... белгийци!

Американците като цяло са пословични с географските си познания за света извън границите на страната си. Една от най-големите световни телевизии се обърка за кратко с кого точно се е срещнал американският президент.

FOX News излъчи кадри от срещата на българския премиер Бойко Борисов с Доналд Тръмп с надпис "Министър-председателят на Белгия посети Белия дом". Грешката е досадна, но поне Белгия също е в Европа.

"Премиерът на Белгия посещава Белия дом" е надписът, който се появява в началото, докато каналът предава отговорите на Тръмп пред медиите относно посещението на Борисов в Овалния кабинет. За кратко се вижда и Бойко Борисов, за когото субтитрите се отнасят. Изглежда някой се досеща за нелепицата и надписът е махнат. Малко след втората минута се появява, отново докато в кадър е Тръмп, като грешката е поправена - "Министър-председателят на България посещава Белия дом".

"България, не Белгия", уточнява в края дикторски глас с кой министър-председател са излъчили материал. А в материала Тръмп казва многократно цитираните в страната ни добри думи: "Имаме чудесни приятелски отношения, те са чудесен народ" и, че може да се преговаря за визовия режим. После започва да говори за Челси (Брадли) Манинг, за бившия кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, изтичането на класифицирана информация по времето на Обама и в какво е виновна Нанси Пелоси, за най-добрите търговските споразумения, който имат сега САЩ, НАФТА и т.н. България конкретно не се споменава.

Наистина, в друга част от представянето на госта си пред медиите, Тръмп споменава за закупените от страната изтребители. Обаче казва, че те са F-35 (второто видео). После ни дава за пример на Германия.

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Co
  comfortably numb
  6 -2
  14:10, 26 ное 2019
  Добичето с половин книга умствен багаж се пули като имбецил.
 • 2
  Ко
  Ко
  4 -3
  17:30, 26 ное 2019
  А на тебе ясно ли ти е какво е имбецил-тъпанар!
 • 3
  Кр
  Кравар
  3 0
  09:16, 27 ное 2019
  Добичето и другите от стадото никой не ги посрещна, празно летище...Че кой посреща слугата си??? На добичето Трамп не му позволи да го мачка!!! Хаха...

Хороскоп за 24.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Ще ви се отдаде да намерите бързо решение на въпрос, имащ отношение към работата или бита ви. Бизнесмените ще подготвят или пристъпят към сделка или друга активност, носеща им добри доходи.
24 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
24 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добрите оценки за работата ви ще ускорят издигането ви в службата. С делови нюх ще предпочетете сътрудничеството с човек, което ще ви бъде от полза. В добро настроение, сред познати и близки хора вечерта ще споделяте впечатленията, които имате от приключило пътуване.
24 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Превърнете работата си днес в удоволствие. Предпоставките за това са много добри. Съдействието на колегите ви може да ви се стори подозрително, но е искрено, повярвайте. Има “опасност” да се сбъднат и най-смелите ви мечти, за това внимавайте какво си пожелавате. В любовта ви очакват споделени радости.
24 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. Благоприятна развръзка на личен проблем ще ви успокои и зареди с добри очаквания. Ще си изясните важен за вас въпрос и ще получите възможност да осъществите плановете си. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период.
24 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Ще получите доста разумен съвет относно начина си на действие, за който трябва да сте благодарни. Не правете необмислени покупки.
24 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Успешно ще придвижите напред делата си, така щото да доведат до финансово благополучие. Но това ще е съпроводено с напрежение и умора. Ще станете обект на внимание и интерес за някого и не бива да се показвате нервни. Повече се усмихвайте и работете върху себе си. Харесвани сте и това ви прави по-витални и добри.
24 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Успехът ще насочи вниманието ви към факти, които до сега са ви убягвали. Все по-често ще се замисляте за цената на това, което правите и получавате.
24 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Не винаги това ще им носи утеха, дори можете да станете обект на нездрав интерес от тяхна страна. Тихо приемете недоволството им и вярвайте, че работите в името на своето по-добро бъдеще.
24 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не по-малко имате нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения днес. Не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете естествени и искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви. Не се оправдавайте, а поемете отговорност за постъпките си.
24 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
24 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Приятно ви е да си мислите за предстоящата почивка, но засега трябва да се съсредоточите върху работата си. Не се преуморявайте и не поемайте чужди ангажименти. Вечерта прекарайте сред приятни за вас хора.
24 сеп 2020
Последни новини