От х:

Днес в x:

-2 °C

Белгия, България - някъде там. FOX News за посещението на Борисов (видео)

Гордейте се, братя ... белгийци!

Американците като цяло са пословични с географските си познания за света извън границите на страната си. Една от най-големите световни телевизии се обърка за кратко с кого точно се е срещнал американският президент.

FOX News излъчи кадри от срещата на българския премиер Бойко Борисов с Доналд Тръмп с надпис "Министър-председателят на Белгия посети Белия дом". Грешката е досадна, но поне Белгия също е в Европа.

"Премиерът на Белгия посещава Белия дом" е надписът, който се появява в началото, докато каналът предава отговорите на Тръмп пред медиите относно посещението на Борисов в Овалния кабинет. За кратко се вижда и Бойко Борисов, за когото субтитрите се отнасят. Изглежда някой се досеща за нелепицата и надписът е махнат. Малко след втората минута се появява, отново докато в кадър е Тръмп, като грешката е поправена - "Министър-председателят на България посещава Белия дом".

"България, не Белгия", уточнява в края дикторски глас с кой министър-председател са излъчили материал. А в материала Тръмп казва многократно цитираните в страната ни добри думи: "Имаме чудесни приятелски отношения, те са чудесен народ" и, че може да се преговаря за визовия режим. После започва да говори за Челси (Брадли) Манинг, за бившия кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, изтичането на класифицирана информация по времето на Обама и в какво е виновна Нанси Пелоси, за най-добрите търговските споразумения, който имат сега САЩ, НАФТА и т.н. България конкретно не се споменава.

Наистина, в друга част от представянето на госта си пред медиите, Тръмп споменава за закупените от страната изтребители. Обаче казва, че те са F-35 (второто видео). После ни дава за пример на Германия.

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Co
  comfortably numb
  6 -2
  14:10, 26 ное 2019
  Добичето с половин книга умствен багаж се пули като имбецил.
 • 2
  Ко
  Ко
  4 -3
  17:30, 26 ное 2019
  А на тебе ясно ли ти е какво е имбецил-тъпанар!
 • 3
  Кр
  Кравар
  3 0
  09:16, 27 ное 2019
  Добичето и другите от стадото никой не ги посрещна, празно летище...Че кой посреща слугата си??? На добичето Трамп не му позволи да го мачка!!! Хаха...

Хороскоп за 24.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще работите по идеите си, оставяйки зад себе си всичко, което не стои на дневен ред. Ще се почувствате добре и от вниманието и подкрепата на специални за вас хора. В домашна обстановка ще обсъждате семейните дела и заедно ще планирате бъдещите си планове. Денят е специален за влюбените, изненадайте приятно любимия си човек.
24 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С навременните си решения и действия ще ускорите работата си по приключване на семеен или друг важен за вас въпрос. Имате опит с подобни натоварвания, но умората няма да ви подмине. Съветите и подкрепата ви са нужни на много хора, най-вече на близките ви, за това не допускайте здравословните проблеми да ви повалят на легло, вземете мерки.
24 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения, предвид знанията и опита, който имате. Ще бъдете привлечени от нещо красиво до себе си, изпълващо ви с ведрина и спокойствие.
24 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Самостоятелната ви работа и всичко, свързано с нея е на път да ви донесе очакваните придобивки. Деловите контакти ще ви позволят да напреднете в дейността си, приятелите също ще са налице, в случай, че ви потрябват. Очертава се ползотворен ден за повечето от вас. Подкрепете благотворително подета инициатива.
24 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Има какво да събужда у вас недоволство, както в служебен план, така и в личните ви дела. Професионалното ви отношение към работата не винаги съвпада с представите на другите за нея и това води до разногласия. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно, за да не ви създават излишно напрежение.
24 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Вслушвайте се във вътрешните си усещания и няма да останете подведени. Водени от интересите си ще предприемете стъпки в тяхна защита, което включва и среща с нови партньори. Не бързайте да поставяте условия, внимателно изслушайте аргументите на другата страна и тогава вземете решение за себе си.
24 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В подкрепа на намеренията си да загърбите миналото, което ви носи тревоги, ще търсите нови източници на вдъхновение. Със силното присъствие на някой специален за вас човек ще подобрите самочувствието и настроението си. Заедно ще се чувствате добре, а защо не и нещо повече?
24 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нужни са компромиси. Към партньора си сте в позиция да изпълнявате желанията му, и то по ваша причина. Денят ще е разнообразен на събития. От вас зависи дали ще го направите интересен и приятен. Деловите проблеми ще ви потърсят за да внесете повече яснота в отношенията си.
24 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Изясняване на спорни въпроси ще ви поставят в условия да вземете бързи решения. Отхвърляйки деликатната част от работата си, ще помислите за по-приятни занимания, без да пренебрегвате задълженията си. Финансовите ви дела търпят развитие, за повечето в положителна посока.
24 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви е зареден с много напрежение, затова се опитайте да релаксирате. Спокойно посрещнете всяко предизвикателство и отвърнете с хладнокръвие и усмивка. Това ще дестабилизира отсрещната страна.
24 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако попаднете в ситуация, в която е най-добре да не вземате страна, по-добре си тръгнете. Нямате нужда от допълнителен стрес. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите, че света около вас съвсем не е лош. Отдайте се на чувствата си без да анализирате и пресмятате.
24 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
24 яну 2020
Последни новини