От х:

Днес в x:

15 °C

"Демократична България": Представихме програма, но опонентите ни не си направиха труда за това

  Коалиция "Демократична България-Обединение" обяви край на предизборната си кампания. Финалът бе съобщен официално снощи от националните водачи на партиите, сформиращи политическата структура - "Да, България", ДСБ, "Зелено движение".

  Гости бяха тримата съпредседатели на коалицията - Христо Иванов, Владислав Панев и о. з. ген. Атанас Атанасов. Присъстваха кандидатът за кмет на община Хасково арх. Драгомир Андонов, водачът на листата в града Антони Пашов и кандидати за общински съветници.

  "Опитахме се да направим една елегантна предизборна кампания, да изтъкнем нашите предимства и виждания", заяви кандидат-градоначалникът. Арх. Андонов подчерта, че той и съмишлениците му от листата са успели да представят пред гражданите предизборната си програма за развитие и управление на общината за бъдещия мандат. Той посочи, че такава програма не е била представена от опонентите им от ПП ГЕРБ, които дори не са отчели изминалия мандат. "За нас и за повечето мои приятели това е едно безвремие, изгубени 4 години, поради личностни боричкания. Това е основната разлика между нашата политическа коалиционна формация и останалите формации, явяващи се на изборите", заяви кандидат-кметът.

  Той и кандидатите за общински съветници в Хасково бяха подкрепени от тримата съпредседатели на коалицията. "Радвам се, че имаме изключително силен кандидат за кмет в Хасково, когото аз познавам от години и в чиито умения съм убеден. Радвам се, че нашата листа за общински съвет е пълна с професионалисти, хора от различни сфери, които могат да помогнат изключително много за бъдещето на Хасковска община и затова тя да бъде едно прекрасно място за живеене", заяви Владислав Панев, който е родом от Хасково.

  В края на националната си обиколка Христо Иванов заяви пред хасковлии, че тук вижда хора с визия, характер, професия, които са уверени, че нашата страна, нашите общини и общности могат повече от това и заслужават повече от това.

  "Вие, гражданите на този прекрасен град не заслужавате да ви се явяват кандидати, които дори нямат елементарното отношение към вас - да ви представят програма. Извинявам се, но това е гавра", заяви бившият заместник министър-председател и бивш министър на правосъдието. Според него това да се явиш на избори и да не обявиш програма е обида към гражданите, чиито глас искаш. "Това де факто означава да им кажеш: Вижте, аз кандидатствам за работа пред вас, но няма да върша работа. И цялата тази работа, работа, работа е като оная работа", заяви Христо Иванов, чието изказване беше прието с аплодисменти от симпатизанти, дошли за срещата с националните и местните лидери от коалицията. Той подчерта, че в Хасково се е събрал един тим на политическата формация, който ще работи за това гражданите да имат по-високи амбиции и очаквания те да бъдат реализирани, и са го обявили в програмата си. "Това е ангажимент, за който и вие, и ние ще следим да бъде изпълняван, стига да ги подкрепите", каза Христо Иванов.

  Подкрепа за представителите от листата в Хасково оказа и о. з. ген. Атанасов. Той изтъкна, че преобладаващата част от гражданите искат промяна на модела на управление, искат алтернатива. "Тази политическа алтернатива се нарича "Демократична България" на настоящото политическо статукво", заяви Атанасов.

  Лидерите на Коалиция "Демократична България-Обединение" бяха единодушни, че в неделя правилната стъпка за просперитета на Хасково е №66 и съответната преференция за един от всички 41 кандидати.

  Кандидатът за кмет арх. Андонов с преференция №102 представи част пред симпатизантите част от предизборната програма на формацията. Той разясни за важността на изготвянето на Общ устройствен план на Хасково, който ще уреди строителството в града, движението, говори за водния цикъл и за решаването на дългогодишния проблем с водата в града.

  Своите виждания за развитието на общината представиха кандидатите за общински съветници Тодор Топалов с преференция 103, Милена Налбантова-Божилова с преференция 121 и Деян Янев с преференция 141.

  По време на срещата снощи водачите на политическата формация обявиха, че от днес започва борбата за правосъдие. Започват протести срещу "инсталирането" на Иван Гешев за главен прокурор, което определиха като поредната подмяна на правосъдието в България, защото смятат, че в своята досегашна дейност той е доказал, че не отстоява върховенството на закона.

  "Без правосъдие няма достойнство. Без правосъдие няма свобода. Без правосъдие няма просперитет. За да има правосъдие, трябва да има сериозна реформа. И само "Демократична България" има смелостта да поиска и е готова да направи тази реформа и затова на 27 октомври ние искаме с №66 доверието на хората, затова да променим своите общини, но и да започнем една голяма национална промяна", заяви Христо Иванов.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Хороскоп за 19.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще определите приоритетите си и отговорно ще се заемете с реализацията на важните задачи днес. За щастие, ще имате подкрепата на човек, който милее за вас. Близостта му ви дава кураж и усилва вярата ви. Добри изяви ще имат хората на изкуството и интелектуалния труд. Финансови придобивки.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Въпроси, свързани с кариерата и дома ще са сред основните, които ще ви занимават днес. Ще пристъпите към поредното предизвикателство, свързано с професионалната ви заетост или в личните ви дела, като по-малко се доверявате на другите и следвате собствената си мисъл. Не позволявайте на депресията да ви завладее.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Намеренията ви днес ще се осъществяват. Това ще ви отвори допълнителна работа, но за сметка на това ще имате добри възможности за бъдещето. На някои от вас им предстои пътуване, свързано с ново сътрудничество. Организацията по преместване на дейност в друг град ще ви ангажира повече от очакваното.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Запазвайки правото си да вземате сами решенията си, ще заявите претенциите си към онези, които са под ваш контрол. Приобщете ги към задачите си и ще постигнете по-бърз напредък в делата си. В работата си не рискувайте излишно, винаги има по-добър начин, който чака да бъде открит.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Бъдете по-търпеливи днес. Спомнете си, че хубавите неща стават бавно. Отношенията ви със сърдечния партньор постепенно навлизат в желаната от вас насока. В делови план ще получите реални възможности за разширяване на бизнеса си. Нужно ви е да се доверите на повече хора. Сами няма да се справите.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят може да бъде много успешен ако успеете да се възползвате от връзките си в деловите среди. Възможно е да възродите старо ползотворно партньорство или пък откриете най-подходящия за работата ви човек. Ще получите неочаквана подкрепа от човек, на когото до скоро не сте имали доверие. Не бъдете твърде предубедени, ако го изслушате е много вероятно да промените мнението си.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Колебанията ви по отношение на предстояща изява са излишни, имате всичко, което ви е нужно, за да се справите. Харесвани сте и ще бъдете насърчени от онези, на чието мнение особено държите. Целите ви са ясни, подготовката е към края си, действайте. Пътуване ще направи деня на някои особено динамичен.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С конструктивен подход ще решавате проблемите днес. Качествата ви няма да останат незабелязани и с тях ще приобщите към делата си хора, чието мнение уважавате. Ще ви спори, а нещата ще се случват така, както сте ги планирали. По някои от въпросите ще отпаднат и притесненията ви.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявете разбиране към проблемите на някого, който очаква да го подкрепите, за да не се притеснявате, когато ви се наложи да търсите услугите му. Този момент скоро ще дойде, за това не роптайте срещу съдбата си. Ако обедините усилията си, по-лесно ще изведете идеите си до успешна реализация.
  19 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Съзнателно се насочете към работа, в която имате изявени способности, за да си осигурите бърз старт и добри печалби. Не се забърквайте в конфликти, които не ви засягат, дори и да сте изкушени да натриете носа някому. Светско събитие вечерта ще ви срещне с популярни хора, познанството с които ще ви е от полза.
  19 ное 2019
  Последни новини