От х:

Днес в x:

31 °C

"Демократична България": Представихме програма, но опонентите ни не си направиха труда за това

  Коалиция "Демократична България-Обединение" обяви край на предизборната си кампания. Финалът бе съобщен официално снощи от националните водачи на партиите, сформиращи политическата структура - "Да, България", ДСБ, "Зелено движение".

  Гости бяха тримата съпредседатели на коалицията - Христо Иванов, Владислав Панев и о. з. ген. Атанас Атанасов. Присъстваха кандидатът за кмет на община Хасково арх. Драгомир Андонов, водачът на листата в града Антони Пашов и кандидати за общински съветници.

  "Опитахме се да направим една елегантна предизборна кампания, да изтъкнем нашите предимства и виждания", заяви кандидат-градоначалникът. Арх. Андонов подчерта, че той и съмишлениците му от листата са успели да представят пред гражданите предизборната си програма за развитие и управление на общината за бъдещия мандат. Той посочи, че такава програма не е била представена от опонентите им от ПП ГЕРБ, които дори не са отчели изминалия мандат. "За нас и за повечето мои приятели това е едно безвремие, изгубени 4 години, поради личностни боричкания. Това е основната разлика между нашата политическа коалиционна формация и останалите формации, явяващи се на изборите", заяви кандидат-кметът.

  Той и кандидатите за общински съветници в Хасково бяха подкрепени от тримата съпредседатели на коалицията. "Радвам се, че имаме изключително силен кандидат за кмет в Хасково, когото аз познавам от години и в чиито умения съм убеден. Радвам се, че нашата листа за общински съвет е пълна с професионалисти, хора от различни сфери, които могат да помогнат изключително много за бъдещето на Хасковска община и затова тя да бъде едно прекрасно място за живеене", заяви Владислав Панев, който е родом от Хасково.

  В края на националната си обиколка Христо Иванов заяви пред хасковлии, че тук вижда хора с визия, характер, професия, които са уверени, че нашата страна, нашите общини и общности могат повече от това и заслужават повече от това.

  "Вие, гражданите на този прекрасен град не заслужавате да ви се явяват кандидати, които дори нямат елементарното отношение към вас - да ви представят програма. Извинявам се, но това е гавра", заяви бившият заместник министър-председател и бивш министър на правосъдието. Според него това да се явиш на избори и да не обявиш програма е обида към гражданите, чиито глас искаш. "Това де факто означава да им кажеш: Вижте, аз кандидатствам за работа пред вас, но няма да върша работа. И цялата тази работа, работа, работа е като оная работа", заяви Христо Иванов, чието изказване беше прието с аплодисменти от симпатизанти, дошли за срещата с националните и местните лидери от коалицията. Той подчерта, че в Хасково се е събрал един тим на политическата формация, който ще работи за това гражданите да имат по-високи амбиции и очаквания те да бъдат реализирани, и са го обявили в програмата си. "Това е ангажимент, за който и вие, и ние ще следим да бъде изпълняван, стига да ги подкрепите", каза Христо Иванов.

  Подкрепа за представителите от листата в Хасково оказа и о. з. ген. Атанасов. Той изтъкна, че преобладаващата част от гражданите искат промяна на модела на управление, искат алтернатива. "Тази политическа алтернатива се нарича "Демократична България" на настоящото политическо статукво", заяви Атанасов.

  Лидерите на Коалиция "Демократична България-Обединение" бяха единодушни, че в неделя правилната стъпка за просперитета на Хасково е №66 и съответната преференция за един от всички 41 кандидати.

  Кандидатът за кмет арх. Андонов с преференция №102 представи част пред симпатизантите част от предизборната програма на формацията. Той разясни за важността на изготвянето на Общ устройствен план на Хасково, който ще уреди строителството в града, движението, говори за водния цикъл и за решаването на дългогодишния проблем с водата в града.

  Своите виждания за развитието на общината представиха кандидатите за общински съветници Тодор Топалов с преференция 103, Милена Налбантова-Божилова с преференция 121 и Деян Янев с преференция 141.

  По време на срещата снощи водачите на политическата формация обявиха, че от днес започва борбата за правосъдие. Започват протести срещу "инсталирането" на Иван Гешев за главен прокурор, което определиха като поредната подмяна на правосъдието в България, защото смятат, че в своята досегашна дейност той е доказал, че не отстоява върховенството на закона.

  "Без правосъдие няма достойнство. Без правосъдие няма свобода. Без правосъдие няма просперитет. За да има правосъдие, трябва да има сериозна реформа. И само "Демократична България" има смелостта да поиска и е готова да направи тази реформа и затова на 27 октомври ние искаме с №66 доверието на хората, затова да променим своите общини, но и да започнем една голяма национална промяна", заяви Христо Иванов.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Haskovo.NET

  Хороскоп за 07.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
  07 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
  07 юли 2020
  Последни новини