От х:

Днес в x:

31 °C

Мустафа Карадайъ: ДПС е партията, която решава проблеми

Изображение 1 от 5

  Всеки глас за ГЕРБ в малките населени места в Кърджалийско е глас в подкрепа на национализма.Преди 1989г. глобяваха по 5 лв., ако кажеш на турски език 55, сега глобяват 2000 лв., ако поздравиш на турски с мерхаба.Това каза на среща с избиратели в с.Мост председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.В Мост беше първото мероприятие , на което присъства Централният лъч, който в следващите дни е в Кърджалийско.

  Пред препълнената зала с привърженици и симпатизанти на ДПС Мустафа Карадайъ подчерта, ДПС е подкрепило демокрацията в нашата Родина и трябва да я опази, че ДПС е пазител на единството на страната.

  Заедността е това, което ни отличава от другите партии, затова и нашето предизборно мото е „Заедно за Кърджали“, каза кандидатът за кмет на община Кърджали инж.Хасан Азис.Заедно трябва да продължим по пътя напред като се противопоставим на опитите за разделение, противопоставяне и на национализма, продължи инж.Азис.Той изброи 3 свои приоритета за малките населени места през следващия мандат като кмет на община Кърджали: подобряване на жизнената среда, привличане на нови инвестиции и откриване на нови работни места, както и активна социална политика.
  „До момента сме решили големи инфраструктурни проблеми в селото като водоснябдяване, изградихме нова детска градина, ремонтирахме училището и открихме здравна служба. Защото ДПС е партия с последователна политика, която реално решава проблемите на хората“, каза кметът на с. Мост Лятиф Расим.

  Следващата среща на Централния лъч беше в с.Широко поле.И на двете срещи присъстваха евродепутатката Атидже Велиева, депутатите Йордан Цонев, Адлен Шефкет, Ерол Мехмед, кандидати за общински съветници и кметове на села от листата на ДПС.

  Кметът на с.Широко поле и кандидат за нов мандат Шукри Исмаил направи своеобразен отчет на мандата –изграден нов стадион,изградено улично осветление, асфалтирани пътни отсечки,бетонови настилки на пътища, 1200м. подменена канализация, изградена нова детска площадка, стартирало асфалтиране на главната улица и др.

  Йордан Цонев подчерта в изказването си, че през 1989 г. комунистическата власт е прокудила над 400 хил.български турци в Турция, а за 10 г. управление на ГЕРБ зад граница са прогонени над 1,5 млн. български граждани.За това време инвестиции няма, а външният дълг е достигнал 26 млрд.лв.Ние имаме реална програма за това как да се развива икономически България, за да догоним другите държави в ЕС, каза Цонев.

  Мустафа Карадайъ призова за противопоставяне на онези, които целят разделение и откъсване на гласове от ДПС.С тези гласове ГЕРБ вкара в правителството националистите и реализира политика „С нашите гласове срещу нас“.Това не трябва да се повтаря на местните избори, , каза той.

  Кандидатът за кмет на община Кърджали инж.Хасан Азис призова за подкрепа на №55 в интегралните бюлетини на 27 октомври, за да се продължи разрешаването на проблемите и въпросите, поставени от гражданите.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Хороскоп за 04.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Промените около вас могат да ви създадат напрежение и да станете по-малко решителни. Не се притеснявайте, с помощта на колеги и приятели бързо ще се справите с възникващите проблеми и ще продължите напред. Новости от интимен характер ще зарадват някои от вас. Финансови придобивки.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес сте в обичайното си енергично състояние и не пестите усилията си в нито една част от работата си. Стараете се всичко, с което се заемете да бъде свършено по най-добрия начин и наистина ще успеете да го постигнете. Имате интересни идеи относно нововъведенията на работното си място, но най-добре ще е да ги обсъдите подробно с хората, с които работите.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Изискват се навременни действия, за да подобрите условията на работа и живот, както и отношенията си с партньора. Не чакайте друг да прояви активност, вместо вас. Вземете се в ръце и действайте.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Разпределете времето си така, че да ви стигне и за работата, която имате, и за общуване с близки хора. Ще получите ценна информация, които до голяма степен ще улеснят задачите ви и ще ви направи водещи в проекта ви, стига да не я пренебрегнете. Доверието ви е оценено и се връща многократно.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Радвате се на разбирателство навсякъде около вас днес, което ви дава възможност да изпълните намеренията, които имате без да ви пречат излишно. Съобразявате се с желанието на свой близък, въпреки че това не е влизало в плановете ви за днес. Опитайте се на си починете вечерта, ще се получи добре ако организирате нещо съвместно със свои приятели.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Без да стоите в нечия сянка ще покажете истинските си възможности днес. Успешно ще се включите в благотворителна акция и без да изтъквате заслугите си, ще работите в името на хуманността. Ако оцените това, което имате ще се чувствате щастливи. И е така, постиженията ви са безспорни, но предстои да извървите още.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  На работното място ще навлизат нови тенденции. Това ще ви накара да потърсите и нови източници на информация и пътищата за реализацията им. Посоката на мислите ви ще се пренесе и в личният ви живот и с нов подход ще създавате връзки, и ще влизате в обвързващи ви договорености. Събитията ще се развиват ускорено, но не се плашете. Имате достатъчно прозорлив поглед и ще съумеете да направите най-доброто, на което сте способни.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Изпълнени сте с добри намерения да приключите делова задача и това допълнително ще ви мотивира да й се посветите и днес. Ще си осигурите нужните ви средства и ще планирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще научите факти, които ще променят отношението ви към колеги или делови партньори и това ще ви подтикне към самостоятелни действия. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете предпазливи при контактите си с търговци и при каквото и да е боравене с пари. Вероятността днес да се опитат да ви измамят със значителна сума е доста голяма. Привлекателна за вас личност от противоположния пол откликва на опитите ви за сближаване. На верен път сте и съвсем скоро ще се радвате на пълен успех в тази насока.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С хората, които споделят идеите ви ще реализирате поредния си проект, постигайки най-доброто до тук. Успехът ви ще се отрази на финансите и самочувствието, както и на взаимоотношенията ви с околния свят. Други ще се посветят на любими неща, в които влагат сърцето си.
  04 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще можете да свършите планираната си за днес работа. Нямате причини за притеснения и успешно ще се реализирате. Околните ще ви търсят за съвет и емоционална подкрепа. В личен план ще трябва да положите повече усилия, ако желаете да запазите интереса, на някой към вас.
  04 авг 2020

  Случаен виц

  Последни новини