От х:

Днес в x:

12 °C

Мустафа Карадайъ: ДПС е партията, която решава проблеми

Изображение 1 от 5

  Всеки глас за ГЕРБ в малките населени места в Кърджалийско е глас в подкрепа на национализма.Преди 1989г. глобяваха по 5 лв., ако кажеш на турски език 55, сега глобяват 2000 лв., ако поздравиш на турски с мерхаба.Това каза на среща с избиратели в с.Мост председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.В Мост беше първото мероприятие , на което присъства Централният лъч, който в следващите дни е в Кърджалийско.

  Пред препълнената зала с привърженици и симпатизанти на ДПС Мустафа Карадайъ подчерта, ДПС е подкрепило демокрацията в нашата Родина и трябва да я опази, че ДПС е пазител на единството на страната.

  Заедността е това, което ни отличава от другите партии, затова и нашето предизборно мото е „Заедно за Кърджали“, каза кандидатът за кмет на община Кърджали инж.Хасан Азис.Заедно трябва да продължим по пътя напред като се противопоставим на опитите за разделение, противопоставяне и на национализма, продължи инж.Азис.Той изброи 3 свои приоритета за малките населени места през следващия мандат като кмет на община Кърджали: подобряване на жизнената среда, привличане на нови инвестиции и откриване на нови работни места, както и активна социална политика.
  „До момента сме решили големи инфраструктурни проблеми в селото като водоснябдяване, изградихме нова детска градина, ремонтирахме училището и открихме здравна служба. Защото ДПС е партия с последователна политика, която реално решава проблемите на хората“, каза кметът на с. Мост Лятиф Расим.

  Следващата среща на Централния лъч беше в с.Широко поле.И на двете срещи присъстваха евродепутатката Атидже Велиева, депутатите Йордан Цонев, Адлен Шефкет, Ерол Мехмед, кандидати за общински съветници и кметове на села от листата на ДПС.

  Кметът на с.Широко поле и кандидат за нов мандат Шукри Исмаил направи своеобразен отчет на мандата –изграден нов стадион,изградено улично осветление, асфалтирани пътни отсечки,бетонови настилки на пътища, 1200м. подменена канализация, изградена нова детска площадка, стартирало асфалтиране на главната улица и др.

  Йордан Цонев подчерта в изказването си, че през 1989 г. комунистическата власт е прокудила над 400 хил.български турци в Турция, а за 10 г. управление на ГЕРБ зад граница са прогонени над 1,5 млн. български граждани.За това време инвестиции няма, а външният дълг е достигнал 26 млрд.лв.Ние имаме реална програма за това как да се развива икономически България, за да догоним другите държави в ЕС, каза Цонев.

  Мустафа Карадайъ призова за противопоставяне на онези, които целят разделение и откъсване на гласове от ДПС.С тези гласове ГЕРБ вкара в правителството националистите и реализира политика „С нашите гласове срещу нас“.Това не трябва да се повтаря на местните избори, , каза той.

  Кандидатът за кмет на община Кърджали инж.Хасан Азис призова за подкрепа на №55 в интегралните бюлетини на 27 октомври, за да се продължи разрешаването на проблемите и въпросите, поставени от гражданите.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Хороскоп за 22.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Чувствате се изпълнени с енергия и всявате бодрост навсякъде около вас. Днес ви се отдава прекрасна възможност да завършите нещо, което сте започнали отдавна и можете да бъдете сигурни, че удовлетворението ви ще е пълно, ако го направите.
  22 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е да се разделите с хора, които са ви разочаровали. По-често се вслушвайте в съвети, не са случайни. Възможни са обрати в плановете ви за деня. В професионалната сфера имате печеливши намерения, но е важно как ще ги реализирате. Ласкателите не са ваши съмишленици и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре за делото ви.
  22 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Усетът ви днес ще ви подскаже най-доброто решение. Помислете за бъдещето си, помечтайте. Предстоят ви интересни и благоприятни за вас събития. Нужен ви е още малко хъс за да успеете. Не обръщайте внимание на дреболиите.
  22 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Деловите от вас ще следват срочността на многото си задачи, което ще определя и приоритетите им. Изграденото партньорско доверие ви помага да се справите по-лесно с тях, както и да планирате следващ проект. В личният ви живот ще настъпи оживление, най-вече в интимната сфера. У дома ви очаква приятна новина.
  22 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Не се тревожете за бъдещето си. Очакват ви предимно радостни събития. Концентрирайте се върху настоящите си задачи и всичко ще бъде наред. Успехът ви сред противоположния пол е впечатляващ. Все пак пестете си силите и бъдете по-критични при избора си.
  22 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ангажиментите, които ви занимават са прекалено много. Изкушението да се измъкнете от всичко е голямо, но не и за вас. Не избягвайте сериозните задължения, ще си помогнете много, ако се справите с тях още днес. Денят ще ви донесе приятни емоции, свързани с осъществяване на ваша мечта.
  22 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Решени сте да постигнете намеренията си и ще вложите много старание, за да се докажете. Не са изключени и по-рисковани ходове, но за тях имате своите обяснения. Помислете как да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение. Няма да се затрудните, стига да го желаете.
  22 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Вниманието и грижите, които влагате към някой или нещо, ще се оценят. На душата ви ще олекне, а делата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените време и енергия. Ще си дадете сметка, че сте могли много по-рано да изчистите проблема, без да задълбочавате в него. Делова среща ще ви зареди с добри очаквания.
  22 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Старанието ви ще се забележи, но не го проявявайте само по тази причина. Има много други неща, заради които си заслужава да се погрижите, като на първо място покажете искреното си отношение и внимание. По-малко съветвайте, повече действайте. Вълнуващи преживявания за онези, които не са загубили усета си към романтиката.
  22 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Стойте настрана от конфликти и интриги, за да запазите спокойствието на духа си. Занимавайте се с дела, които са част от общ проект и биха ви обогатили финансово и духовно. В търпението и компромисите е част от мисията ви. Децата и родителите ще напомнят за нуждите си, погрижете се.
  22 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Влагайки творчество в работата си, ще се радвате на добри резултати, които ще дадат отражение не само на финансите ви, но и в отношенията с партньора ви. Връзката ви ще укрепне, ще получите повече уважение и дадете простор на чувствата си, ще ви се отрази обновяващо на самочувствието, на плановете и на живота ви.
  22 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  За някои от вас денят може да бъде много ползотворен в делови план. Не оставяте много възможности на конкурентите си и си осигурявате добри позиции. Не бъдете прекалено взискателни към близките си. Критиките ви в един момент може доста да досадят и да станат повод за скандал. Ще намерите и достатъчно време за почивка в приятна компания.
  22 ное 2019
  Последни новини