От х:

Днес в x:

Българското войнство в Кърджали изрази подкрепата си за инж.Хасан Азис

Изображение 1 от 2

    Инж.Хасан Азис, кандидат за кмет на община Кърджали от ДПС се срещна днес с   десетки членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

    Домакините  посрещнаха с  букет  инж.Азис и му пожелаха успешен следващ мандат. Председателят на общинския съвет на съюза Петър Щерев  изрази задоволство от взаимодействието с инж.Азис  по време на неговите мандати като кмет на общината.Той каза, че инж.Азис е заслужил уважението им с помощта и съдействието, които им е оказвал през годините.

     „Военният лагер в с.Широко поле , единствен по рода си в страната функционира благодарение на вашето съдействие.По този начин вие подпомагате и патриотичното възпитание на младите”, каза Петър Щерев. „С ваше съдействие в парк“Простор“ имаме самолет, гаубица в новия парк  с  паметен знак, който напомня, че на това място някога е бил ситуиран артилерийски полк“,допълни Начо Ковачев.

    Офицерите и сержантите от запаса задаваха въпроси, свързани суличното осветление, проблема с паркирането в града,  подчертаха необходимостта от изграждане на мост от „Възрожденци“ към Крайно село, ремонт на въжения мост до „Горубсо“, изграждане на околовръстен път, приют за бездомните кучета,поддържането на детските площадки и др.

    Инж.Хасан Азис, който е почетен член на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва поиска прошка за времето, в което той като кмет не е успял да стигна до тях като граждани, до техните сърца и техните проблеми.Благодари за  подкрепата и вярата им през годините, и изрази надежда, че ще получи  отново тяхната подкрепа и на 27 октомври.

    Инж.Азис посочи в изказването си, че приоритет през изминалия мандат е бил образованието, над 14 млн.лв. са вложени за ремонти и оборудване в училища и детска градина и над 65 на сто от децата вече учат в модерни училища.Той каза,че проблемът с  уличното осветление се решава цялостно след  осигурено финансиране, работата напредва и това се вижда от кърджалийци. Сред приоритетите на следващия мандат на инж.Азис ще бъдат подмяната на тротоарите, пътната мрежа, въвеждане на синята зона, изграждане на младежки център и др.

    Той предложи да се реализира и съвместна инициатива – изграждане на открит музей за военно-патриотично възпитание в близост до самолета на парк“Простор“, като се осигурят още няколко бойни единици, част от българската военна история.

    Кърджали бг вести

    Купуването  и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини