От х:

Днес в x:

Никола Чанев събра стотици привърженици на митинг с призив: „Време е за промяна!”

  Кандидатът за кмет на Община Кърджали Никола Чанев събра стотици привърженици на митинг в парк „Простор“ с призив: „Време е за промяна!”. Първата му изява като претендент за кметския стол предизвика силен и интерес. Да го чуят бяха дошли негови фенове дори от други общини на областта. Чанев избра за откриване на кампанията на ПП ГЕРБ парк „Простор“, чието спасяване се превърна в негова кауза. Кандидатът за кмет на ГЕРБ представи лично и 22-мата кандидати за селски първенци,издигнати от партията,както и пълна листа за общински съветници-41 общественици от община Кърджали.

    Откриването на кампанията на ГЕРБ за местните избори в община Кърджали бе истински празник. Тя бе предшествана от детски игри под мотото на известната песен „Детска планета“. Парк „Простор“ се изпълни с детска глъч. Децата получиха балони, имаха възможност да рисуват, пеят и танцуват.

    Излизането на сцената на Никола Чанев и неговият отбор от кметове на населени места и съветници бе предшестван от родопски раздумки , поднесени от актрисата Веселина Бабаджанкова. Акапелно Биляна Арсова изпълни химна на Република България. Появата на Никола Чанев и отборът на ГЕРБ бе приветствана с възгласи „Победа!”.

    Никола Чанев благодари на хората,които го срещат и изразяват подкрепата си, на обществениците застанали с имената и лицата си зад него,  на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и на премиера Бойко Борисов. Тази подкрепа изисква отговорност от мен. Време за губене няма. През последните 16 години Кърджали не само тъпче на едно място, а върви назад. Време е не за прошка, а за промяна, подчерта Никола Чанев. Той бе категоричен, че новобогаташи тъпчат кърджалийци. Промяната е невъзможна без вашата подкрепа. Всички виждаме тъмните улици, дупките по тях, разбитите тротоари, замърсените паркове. Затова трябва да поемем пътя към промяната, натърти отново ораторът. Той се зарече, че с компетентна администрация и волево ръководство на общината може в кратки срокове като кмет да осъществи: За една година да се реши окончателно проблемът с уличното осветление; За една година нов начин на сметосъбиране и сметопочистване; За 1 ден изхвърляне от администрацията на тъмните кръгове, които източват общинските финанси; всяка година да се прави по една детска площадка в общината;  изграждане в рамките на мандата на нова детска градина в кв.„Възрожденци“; нови по-добре платени работни места в новата индустриална зона, отбеляза Чанев.

    Той бе категоричен, че Кърджали заслужава своите млади хора и те го заслужават. Затова и трябва да се спре разрухата. За това е нужна промяна. Гласувайте с №43 в интегралната бюлетина призова Никола Чанев.

    В конферентна връзка се включи председателят на Народното събрание  и областен координатор на ПП ГЕРБ Цвета Караянчева. Тя подчерта, че за първи път от 12 г.не е на откриване на предизборна кампания на партията. Пошегува се, че е под „домашен арест“, но бе категорична,че ще се включи в кампанията, като се възстанови. Непривично е за мен да говоря , без да в гледам в очите,подчерта Караянчева. Днес е началото на края на 16-годишното управление , обезобразило града ни. Всички го виждаме. Говоря ви като Цвета от Кърджали, като редова кържалийка от вашата улица,каза ораторката.Тя призова да се сложи край на партийно-клиентелисткото управление на общината. Никола е местен, честен, свестен, подчерта Цвета Караянчева. Тя посочи,че зад Чанев стои будното гражданско общество на Кърджали.Караянчева  благодари на кандидата за кмет, на кандидатите за кметове на населени места и за общински съветници,за поетата отговорност.

  Вие сте моята опора, дори когато съм далеч от вас, сподели Караянчева. Тя бе категорична ,че целта на ГЕРБ да спечели кметския стол в Кърджали, мнозинство в общинския съвет и 22 кметски места в населените места е напълно постижима и призова да се избере №43 в интегралната бюлетина.

  И за да бъде празника истински, той завърши с любимите песни на известната българска певица Тони Димитрова, която бе категорична , че Никола Чанев е бъдещия кмет.

  Георги Кулов

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Хороскоп за 02.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Очаква ви спокоен и приятен ден. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Особено много ви се отдава да убеждавате днес и това е прекрасен повод да прокарате идеите си сред висшестоящите.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Няма да ви липсват успешни ангажименти както в личен, та-ка и в делови план. Някои от вас ще пътуват, а други ще работят за утвърждаване на вече отвоювани позиции. Трескави вълнения и може би силна любов, може да предизвикат вземането на сериозни решения и дълготрайно обвързване. Денят ще ви предложи приятно и успешно развитие на заниманията ви.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Съсредоточете се върху работата си и не обръщайте внимание на дребните проблеми. Помислете малко и може би ще откриете съществени неща, които до момента пропускате. Това би ви помогнало да вземете много по-адекватно решение. Сега е момента да бъдете предприемчиви. Не се колебайте да предприемате по-активни стъпки.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Засилете присъствието си там, където считате за важно и ще получите максимума в очакванията си. Получена навреме информация ще улесни работата ви и бързо ще я придвижите напред. С готовност ще се включите и в решаването на чужд проблем, но това сте вие. Всъщност, така помагате и на себе си, а най-хубавото е, че го осъзнавате.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Плановете ви за деня в по-голямата си част са доста амбициозни и ще трябва да положите огромни усилия за да ги осъществите. Не лош вариант за добро запълване на деня е да посетите ваши приятели извън града или пък те да ви предложат кратка екскурзия( това също е много вероятно). Както и да се развият събитията със сигурност няма да ви е скучно.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Изпълнени сте с намерение да свършите всичко, което сте планирали. Настроението ви се отразява добре на околните. Късмета ще ви съпътства, но на моменти бъдете по-разсъдливи, за да преодолеете конфликтна ситуация. Предстоят ви интересни срещи, не подценявайте възможностите, които ви се дават.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Притиснати от много задачи, ще се съобразите с най-важните, започвайки деня си с тях. Ще се отзовете и на нуждите на приятел, кой друг, ако не вие сте готови да му помогнете. Любовта ви зарежда с енергия и ви правят щастливи. Може би там се крие тайната на желанието ви да сте полезни и добронамерени към всички.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Добър ден за повечето от вас. Получавате благоприятна възможност да работите върху проект, към който отдавна се стремите. Имате шанса да започнете задача, която очаквате, и която ще ви донесе много успехи. В личен план ще ви трябва повече търпение, за да стабилизирате отношенията си с човек, от обкръжението ви.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В делови план ви очакват дребни и неприятни спънки, които може да ви забавят, но в никакъв случай няма да се отразят сериозно на плановете ви. Успявате да привлечете ценен партньор и това може да даде силен тласък на начинанията ви. Работата в екип ви носи успех и е по-удачния избор от индивидуалните действия. Много е вероятно в един момент, просто да имате нужда от поне още един човек.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Новости, върху които не сте мислили ще ви привлекат вниманието днес. Не допускайте това да развали доброто ви настроение, извлечете полза за бъдещата си работа. Вечерта ще присъствате на събитие, което ще ви срещне с интересни хора, но може и да ви отегчи. Важен човек за вас ще ви потърси, или вие него.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Възможно е да срещате трудности на работното място днес, затова ще трябва да се замислите за подхода, който използвате. Направете колегите си съюзници и се вслушвайте в тяхното мнение. Това ще ви е много полезно и ще покаже пътя към успешното реализиране на плановете ви. Не възлагайте големи надежди на нещо с минимален шанс.
  02 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днешният ден се очертава като приятен за повечето от представителите на зодията. Хората около вас ще ви осигурят добро настроение, за което ще им бъдете благодарни. Работата не ви създава никакви проблеми. Правите всичко с удоволствие и това е в основата на успехите ви. Нужно ви е още малко време.
  02 юни 2020
  Последни новини