От х:

Днес в x:

Футболна академия „Арда 1924”набира деца за отбора си от набор 2013 г.

Футболната академия „Арда 1924” към ПФК „Арда 1924” набира деца за отбора си от набор 2013 г.  Малките кърджалийци ще имат възможност да покажат талант и умения на 25 септември/сряда/ 2019 г.от 17,30 ч.на стадион „Горубсо”.  Това съобщи за медиите президентът на академията Альоша Синабов. Той посочи, че отново девизът ще е:”Бъди един от нас! Добра личност. Добър гражданин. Добър футболист.”

  Ще припомним , че във футболната академия придобиват умения над 200 деца, юноши и девойки.

  Най малките футболисти от Кърджали имат възможност да участват в Мини шампионска лига. Тази година бе третото и издание. Тя се организира от футболната академия съвместно с ДФК”Звездица”-Бургас и Община Кърджали.

  Почти всяка година съставите на ФА”Арда 1924” печелят областните шампионати за деца. Отборите й участват в авторитетни международни турнири в съседните балкански страни.

  Юношите се представят добре в зона „Хасково”. Миналата година  девойките биеха наред в една зона с отбори от Южна България.

  ФА”Арда 1924” стана инициатор и на състезания по мини футбол.Обръща внимание и на ветераните.

 Футболна академия „Арда 1924” и нейните възпитаници се гордеят с постиженията на Георги Атанасов, който има възможност да тренира в школата на „Левски”-София и дори бе включен в лагер с представителния мъжки тим. Хакан Халил пък за втора поредна година тренира с децата от турския гранд „Галатасарай”. Канен е на силен турнир с отбора.

Една от предпоставките за успехите е подготовката на треньорите от академията  в световната футболна школа  Coerver coаching.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини