От х:

Днес в x:

10 °C

На лов за извънземни: 2 милиона души щурмуват Зона 51

Ентусиасти, любители на всякакви мистерии и загадки и огромен брой уфолози днес се събират в американския щат Невада за да претърсят секретното американско военно съоръжение „Зона 51". 

От дълго време се носят слухове, че там се съхраняват държавни тайни за извънземния живот. Затова от днешната акция се очаква да бъде вдигнато булото над мистерията.

От вчера хиляди желаещи да се включат в инициатива пристигнаха в градче, намиращо се на 20 км. от зоната. Местните жители пък споделят, че се боят от прииждащите огромни тълпи, тъй като може да настъпи хуманитарно бедствие в Рейчъл, където живеят само 50 души и няма магазин за храна, нито бензиностанция.

Събитието бе обявено в социалната мрежа Facebook под заглавието "Да щурмуване Зона 51, те не могат да спрат всички нас". Събитието е организирано от студента в Калифорнийския колеж Мати Робъртс, който покани хората в 20:00 часа на 20 септември да разкрият заедно тайните на американските военни за извънземните. 

Когато повече от 1 милион души изразиха интерес да се включат в инициативата, американските военни сериозно се притесниха. Те  предупредиха "ловците" на НЛО да не влизат през портите на военната база, защото тя все още се използва за тестване на бойни самолети и обучение на персонал. Въпреки това събитието не беше отменено.

Това не се случи дори и след като Мати Робъртс "обърна палачинката" и каза, че всико е просто шега. В околностите на Зона 51 продължават да прииждат хиляди хора. Единственият хотел в градчето е запълнен, по поляните са разпънати много палатки.

Местни медии съобщават, че хора с кемпери и камиони са започнали да създават лагери в близост до Рейчъл и Хико.

До момента повече от 2,1 милиона души са заявили на страницата във Facebook, че ще присъстват и ще се включат в разкриването на истината.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ех
    ехоооо
    2 0
    19:07, 21 сеп 2019
    Кво стана, чакам да кажете.Събраха ли се хора пред зона 51 или всичко беше майтап
Последни новини