От х:

Днес в x:

ВМРО: Категорично вкарваме двама представители в ЕП – Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков

ВМРО категорично вкарва двама представители в ЕП – Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков. Това са данните от нашето паралелно преброяване на гласовете от протоколите от цялата страна, съобщиха от пресцентъра на партията.

Забавянето на крайните официални резултати от ЦИК очевидно даде повод за спекулации, но математическата истина е една – 2 мандата за войводите.

Това е категоричната позиция на ВМРО–БНД по повод разпространената от някои медии информация, че се губи вторият мандат за партията.

Няма истина в тези твърдения. Разпределението е по системата „Хеър-Ниймайер“ и предполага неизпълнените мандати да се разпределят на принципа най-големия остатък, утомчняват от партията.

Източник: epicenter.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Дя
    Дядо йоцо
    4 0
    19:11, 28 май 2019
    Не мога да проумея Какво ВМРО е необходима на България и каво македонско защитавват Ами за това си има държава Македония Сега тоя Жамбаски ще купи ТРИЗОНЕТ и на КЪРКАЧАНА а после и на АНДРЕЙЧА Слабака
  • 2
    Да ..мисля ,че не му е там работата на него...страхотен артист,не го виждам там ,не е за него,не бих искала и от това да се разочаровам,моля Ви.Добре е ,свършил си е работата за избора като известен ,и не само само той от тази партия,и другите...професор,общественик...НОоо,това ли е Европа за Вас,това ли е за това което можете и сте най -добри,заради това ли влизате в този Европейски парламент или заради КЕЛЕПИРЯ сЛАБАКОВ...
    Не ти прави чест,губиш се,вървиш против себе си...Опомнете се ....
    Бях свидетел на тези избори ,поредни опорочени,платени за ромското население,грозно както винаги,Герб ми заприличва на Комунистите от 70-те,непоклатими,купили всичко и всички...и празни градове и села в БГ.
    Тъжно,мислехме да се върнем....
  • 3
    Ев
    ЕВРОАТЛАНТИК
    2 0
    11:35, 29 май 2019
    Да ама след 5 години Слабака ще се върне от Брюксдела с милион евра ще си купи вила някъде по моретата ще се кефи на живота пък може и тоъ тризонетче да купи въвФранцията Ааааааа такъв късмет се не изтърва Ако се откаже всички българин ще кажат -----Глупак
Последни новини