От х:

Днес в x:

20 °C

Областният управител на Хасково разпраща 1000 плаката за Деня на Европа

В навечерието на Деня на Европа- 9 май, областният управител на Хасково Станислав Дечев стартира кампанията „Европа е нашият дом!“.

В рамките на инициативата ще бъдат раздадени над 1 000 плаката. Предвидени са за всяка класна стая в областта, за всяка библиотека, читалня, читалище, за всички културни институции.

Плакатът дава информация за символите на Европейския съюз, за основни институции на ЕС и за правомощията им. В инициативата на областния съдейстгва местния обрлазователен инспекторат и читалище „Заря-1858“.

Областният управител обявяви и фото-конкурс на тема „Европа е #нашият #дом!“ Губернаторът очаква любителски снимки от деца и ученици от региона по темата. Конкурсът е традиционен по повод Деня на детето, а тази година ще бъде посветен на общия ни европейски дом и бъдеще.

В срок 26 май фотосите могат да се изпращат а електронен адрес: oblast.haskovo@gmail.com.

 haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  За
  Затварачката
  13 -5
  20:11, 8 май 2019
  Станиславчо да не ми казва къде е нашият ние знаем много добре Ама знаем къде са домовете на цецо цецка бойко пламен терасата на балкона на порожанов и на много други герб герои а колко ли други гербюнаци се спотаяват още
  • Ис
   истина
   1 0
   15:17, 9 май 2019
   А той да каже къде е неговия дом! Не е изненада ,че е в къщите на Д.Добрев! Пак къщи пак тераси и дворове...и пак не е на негово име естествено. Но живее той там със сигурност , аудито му е там . Жена му се спука да се хвали какъв лукс е наредила
 • 2
  60
  6098-09
  5 -3
  03:11, 9 май 2019
  Комбо новина :
  Областният управител на Хасково разпраща 1000 плаката за Деня на Европа
  "Разлагащ се труп на куче разнася воня" :))
 • 3
  On
  One Euro Man
  7 -3
  04:17, 9 май 2019
  Накарали са го, той сам нямаше да се сети. Със сигурност позата "интелигент пред избори", която е заел, я е тренирал пред огледалото с дни. И режисьорът му е казал да остави синьото костюмче.
 • 4
  14
  14/88
  3 -1
  08:29, 9 май 2019
  Най-черния ден за Европа го направили празник..
 • 5
  Jo
  John
  1 -1
  12:24, 9 май 2019
  европа е нашият дом, а геп е нашата тераса!

Хороскоп за 29.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Постарайте се да наваксате пропуските в работата си и ще получите увереност за бъдещето си. Интимните връзки ще се задълбочават и скоро ще получите интересно предложение. Интересът към вас нараства и гледайте да не го проиграете хазартно. Други ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили.
29 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Зле понасяте ограниченията във всичките им проявления. Широко скроената ви природа се бунтува и това ви създава проблеми. Заявете претенциите си аргументирано и чак тогава ги отстоявайте. Но бъдете умерени и способни да правите компромиси. Намерете сили да се преборите със собствената си тревога, не я превръщайте в публично достояние.
29 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Много от вас ще продължат да се занимават със служебни въпроси, работата изисква да не я отлагате. Наред с това ще помислите за организацията и дисциплинираността на сътрудниците си/ако имате такива/. Не пренебрегвайте здравето си, има какво да направите, за да се поддържате в добра форма.
29 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Обърнете внимание на служебен въпрос, който крие зад себе си нечие двусмислено поведение. Предизвикайте откровен разговор и изяснете позициите си. Вие сигурно имате свои планове за вечерта, но е твърде възможно да ги промените, предвид новите обстоятелства. Не се натъжавайте, може би е за добро.
29 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Промени и осъществяване на желания, такива са перспективите пред част от вас. Има кой да се погрижи за душевният ви уют, а и не само за него. С нов тласък на енергия и вяра ще се устремите към нови предизвикателства. Това ще ви направи по-щедри към консервативно настроените около вас.
29 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви спокоен и приятен ден, изпълнен с добро настроение и ведри хора. В подобна атмосфера едва ли ще ви е трудно да си отпочинете и да се заредите с нови сили. Направете нещо лично за себе си, това ще ви подейства доста освежително.
29 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Подготовката за предстоящо събитие ви създава повече стрес, но сте на път да приключите с него. Неизвестните ще отпаднат и ще направят деня ви по-спокоен. Имате шанс да получите и повече от нещата, които искате, стига да сте направили необходимото за това. Не прибързвайте с изводите, за да не въздействате негативно на резултатите.
29 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не си създавайте излишни проблеми, поддавайки се на емоциите и желанието си да напътствате всеки за всичко. Повишената ви чувствителност се отразява на работата, взаимоотношенията и живота ви. Гледайте по-ведро на случващото се, осигурете си спокойствие и занимания, които ви носят удоволствие.
29 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Обнадеждаващи новини по делови въпроси ще зарадват мнозина от вас. Още по-приятни ще са те имайки предвид източника им. Ще имате възможност и да разрешите недоразумение с любимия човек. Хармонията в личният ви живот ще бъде възстановена.
29 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Решавайки последователно въпросите от ежедневието, ще спестите главоболия и противоречия с партньори и близки хора. Станете по-търпеливи в общуването си и по-малко да се стремете към показност в опита, информираността и значимостта си. В служебните си дела ще постигнете съгласие по спорен въпрос, отново, ако намерите верния тон.
29 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нечии постъпки ще ви подтикнат към действия, осигуряващи защита на интересите ви. С професионални задачи ще запълните по-голямата част от деня си. При добра организация времето ви ще стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
29 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Настроение ще ви носят както резултатите от делови преговори, така и добрите взаимоотношения с партньорите ви. Мислете за себе си, по-малко се преуморявайте и не прибързвайте в действията си. Онези, които търсят внимание ще се насладят на взаимност с човека до тях. Нуждаехте се от това
29 май 2020
Последни новини