От х:

Днес в x:

Рокади в Агенция „Митници“

Зам.-директорът на Агенция „Митници“ Юлиян Мирков от днес е освободен от длъжност и напуска системата. На негово място е назначен Георги Александров, който за крако оглавяваше Териториална дирекция "Тракийска" в Пловдив.

Георги Александров е дългогодишен служител на Агенция "Митници", юрист по образование. Работил в Митница Югозападна  (Благоевград) - заместник-началник и началник преди трансформацията на агенцията. През 2011 г. е избран за митничар №1 и печели приза "Служител на Агенция "Митници" за цялостен принос в областта на митническото разузнаване и разследване. 

Освободеното от Александров шефско място в Пловдив временно се поема от свиленградчанина Георги Костадинов, който е зам.-директор на териториалната дирекция, отговарящ за митническото бюро в свиленградския квартал Гарата, съобщава "Старият мост".  Освободеният зам.-директор Юлиян Марков също бе шеф свиленградската митница, след което пое поста, с който сега сега се разделя.

Агенция „Митници“ е освободила от поста му и директора на варненската Митница Светлан Савов. Длъжността директор на Териториална дирекция Северна морска ще съвместява Виолета Конова, която е зам.-шеф на дирекцията. 

По новия вътрешен правилник шефът на Агенция "Митници" Георги Костов има право да назначава  без конкурс и да освобождава началниците на петте нови звена.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Re
    Rew
    2 0
    18:25, 25 яну 2019
    Ха сега ,ко ша праим с "честния"мирков и неговите протижета.

Случаен виц

Последни новини