От х:

Днес в x:

Борисов нареди проверки на строежа на новите питейни кладенци в Хасково

Изображение 1 от 2

  По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов Министерството на регионалното развитие и благоустройството започва проверка за  изпълнението на обект “Допълнително аварийно водоснабдяване на гр. Хасково”, съобщава правителствената пресслужба.

  Строежът на дублиращи кладенци за питейна вода, които да гарантират безопасността на здравето на жителите в региона и решаване на проблема с питейната вода бе започнат в спешен порядък преди две години. За целта през май 2017 г. Министерският съвет отпусна 1,93 милиона лева на община Хасково за финансирането на обекта.

  По нареждане на премиера Борисов възложената проверка ще обхване всички аспекти на строителните дейности на обекта, цялата налична документация, както и сроковете, заложени в сключеното между МРРБ и община Хасково споразумение за финансиране на обекта.

  Проверката ще се извърши от екип на Агенцията за държавна финансова инспекция, Дирекцията за национален строителен контрол, Дирекция ВиК, както и „Вътрешният одит“ на МРРБ.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (14)

  • 1
   Аз
   Аз
   58 -16
   15:29, 24 яну 2019
   Повече за Гроб никогааа!!!
   • Ко
    Колев
    20 -20
    17:59, 24 яну 2019
    Беливанов, синята лампа светна ли? Ееей, ГЕРБ предаде и на комунистите за пари се продаде.!
  • 2
   Хю
   Хюстън
   43 -11
   16:13, 24 яну 2019
   Щото идат изборииииииии ,и гроб трябва да захлебят!!!!
  • 3
   Jh
   JHB
   30 -40
   16:42, 24 яну 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
   Хх
   ххаха
   50 -13
   16:46, 24 яну 2019
   той и на магистралата прави проверка, ама тя пропадна ;) само обра милионите и си тръгна, а ние си чупим колите и измираме по кривия път!
  • 5
   Ян
   Яна
   45 -4
   16:54, 24 яну 2019
   Толкова ли само са изкопали за 2 години??? Някой пак си напълни гушката. Ясно беше, че нищо няма да стане освен парите да потънат в някой джоб.
  • 6
   Xo
   Xoxoxo22
   45 -8
   17:00, 24 яну 2019
   Да направи проверка и в самото ВиК,колко много излишни хора се назначават,и как се присвояват пари .
  • 7
   Еж
   ЕЖКО- БЕЖКО
   49 -10
   17:03, 24 яну 2019
   Акъкво е участието на нашия гражданин ДЕЛЯНЧО в тази история Защо той не взема мерки през тези 2 годиникладенците бързо да се изкопаят и населението да ползва нормална вода Срам а ние го избираме --Селски хитрец
   • Ks
    Ks
    11 -47
    18:57, 24 яну 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 8
   Ne
   Nemesis
   26 -1
   18:02, 24 яну 2019
   интересни ивици в небето

   отдолу идва уран, отгоре идва "Доктор Монсанто"

   Геноцид за всички. ура !
  • 9
   Кр
   краля слънце
   22 -7
   19:03, 24 яну 2019
   Имаше вече едн апроверка на прокуратурата и виновни Няма, Няма! Всички знаем, че в този казус- вредна вода имаше забабяне на информация за хасковлии ! Да ама не всичко е в реда на нещата ииии забележете няма виновни в това земно радиационно направление! Децата ни и ние самите ползвахме на воля " чиста" вода близо една година и половина без да ни кажат иии няма виновни. Директора на викот ГЕРБ Хасково е Марков и той не е виновен. Внимание гатанка : Дали ще има виновни за забавянето, за усвояването, отново НЕ познахте! Ето това е партия Герб за народа...
  • 10
   Хю
   Хюстън
   14 -3
   20:55, 24 яну 2019
   Ще има виновни тогава когато и министърът Московски стане виновен за смъртта на детето му!!!
  • 11
   Во
   Водолаза
   19 -5
   23:06, 24 яну 2019
   Поредното предизборно бръщолевене на Герб и какво се случва през тези 2 г. и къде отидоха тези пари ... В нечии бездънни джобове ми народните представители начело с Делян Добрев да кажат или са заети с други дела .В това Вик от години нищо не се случва и всичко за съжаление е за сметка на редовните платци на супер скъпата некачествена уж питейна вода ...
  • 12
   Ке
   Кенанския Маймун
   0 -4
   02:01, 25 яну 2019
   Прочетено в интернет: .. Единствената светлина... Виж коментара

  Хороскоп за 13.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че усилията ви няма да са напразни. Знаете какво искате и постепенно вървите към осъществяването му. Предвидете обаче различни възможности за действие, тъй като не е изключено да ви изненадат. Ако напоследък пренебрегвате чувствата на човека до вас, опитайте се да поправите тази грешка.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Засилва се тенденцията към финансова стабилизация, особено при онези от вас, които са изцяло ангажирани в професионалната сфера. Възможно е натоварването ви да бъде повече от обичайното, но резултатите ще са добри. Почтеността и коректността ви ще увеличат авторитета ви. Не бъдете нетърпеливи.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ще ви се наложи да се заемете с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Въпреки това се постарайте да не оставяте нищо, което можете да свършите днес за следващите дни. Това би означавало да изостанете с работата си, което не е желателно. Обърнете повече внимание на семейството си.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Подходящ ден за делови контакти. Не пропускайте нито един детайл и търсете възможности във всяко нещо. По този начин имате шанса да откриете доста перспективи за развитие. Отделете достатъчно внимание на вашия сърдечен партньор.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес сте общителни и това е единствено във ваша полза. Ако работата ви е свързана с много контакти, бъдете сигурни, че този ден ще бъде успешен за вас. Успявате да се справите с какви ли не заплетени ситуации, главно благодарение на умението си да убеждавате. Но не бъдете крайни в оценките си защото не сте застраховани от и от грешки.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Не пренебрегвайте предложението на колега, което може да открие за вас бленувани перспективи. Обмислете добре действията си в личен план. Пазете се от прибързани постъпки, носещи трайни негативи.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запретнете ръкави и работете, проектите ви в голяма степен ще зависят от постигнатото днес. Работата ви с администрацията може да ви изтощи, но ще го преживеете. Разумът и интуицията ви са силни, вслушвайте се по-често в тях и ще оставате доволни. Децата ще ви зарадват с успешното си справяне с житейски проблем.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. С други думи ще получите необходимите ви средства за да го започнете. Запазете ентусиазма си и дайте път на желанието си да покажете умения, рутина и професионализъм.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Отлични резултати за тези от вас, които се трудят в деловата област. Прогнозите ви се потвърждават, а това неминуемо повишава авторитета ви. Интимният ви партньор ви удовлетворява напълно и провокира творческите ви способности. При вас те са в изобилие и това ви задължава да намерите подходяща сцена за изява.
  13 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Срещите ви ще са ползотворни не само с доброто впечатление, което оставяте за себе си, но и с информацията, която ще узнаете. Заради нея са възможни промени в плановете ви, но всичко е подчинено на интересите и бизнеса ви. Съдействие от хора, за които все по - малко мислите и това ще ви впечатли.
  13 авг 2020
  Последни новини