От х:

Днес в x:

Млади роми пребиха военен от спецчастите с три мисии в Ирак и Афганистан

33-годишният военен от Специалните сили Валентин Димов е бил пребит от двама млади роми в пловдивското село Войводиново навръх Богоявление.

Единият от побойниците е непълнолетен - на седемнадесет години. Другият бил на 21. Това не им попречило да помелят от бой служителя на БА, в чиято визитка има три мисии зад граница и то на опасни места - в Афганистан и Ирак.

Мъжът направил забележка от автомобила си на двама младежи да се дръпнат от пътното платно, при което те се нахвърлят върху него с юмруци и ритници. Двамата са арестувани.

Тази сутрин състоянието на пребития от двама младежи в село Войводиново 33-годишен военнослужещ се е влошило.

Валентин Димов не можел да изговаря думи и близките му били принудени спешно да го закарат отново в болница.

На Богоявление той се връщал от ритуала по хвърлянето на кръста в Пловдив, когато на няколко пресечки от дома му на уличното платно изскачат двама роми.

Валентин слязъл от автомобила да им направи забележка. Според очевидци ромите го повалили на земята и започнали да го ритат жестоко в главата.

Родата на ромите се страхува от линч. Мургавият клан твърди, че Димов посегнал пръв. От 18 ч. тази вечер жителите на Войводиново излизат на протест пред местната църква. Едно от исканията им е да бъдат изселени ромите от селото.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ми
    Мина
    21 0
    17:08, 7 яну 2019
    Ах, родата на биячите пак уплашени. И сигурно днес не са пуснали чаветата на училище.Предлагам някоя от безбройните агенции да следи дали има ден,в който ц***** да не са пребили,обрали или изнасилили някого.
  • 2
    Хи
    хитлер
    10 0
    18:23, 7 яну 2019
    Хайде сега ще се окаже че нищо му няма и миризлаците са се шегували.Ще ги нахранят в РПУ и ще ги пуснат Б. Б. бди над тях избори идват.
  • 3
    Ad
    Adolf
    9 -1
    19:02, 7 яну 2019
    Кога ще изритаме или унищожим тая паразитна сган миризлива !? СМЪРТ !!!
  • 4
    ??
    ???
    6 -2
    19:25, 7 яну 2019
    17 годишни бият командоси от Специалните сили, ами това вече е проблем голям. Представям си какво криене пада по-тези мисии... И аз искам смърт за ******ите, ама в България останаха само курви, педалчета, нежни полицаичета и Бойко!
Последни новини