От х:

Днес в x:

Вандали трошат новата детска площадка в Болярово

Изображение 1 от 5

    Въпреки че новата детска площадка в хасковския парк Болярово все още не е издадена от строителната фирма, в нея вече има поражения. Счупена е декоративната детелина в парка пред бившето училище. Според местните листата на цветето са счупени миналата вечер от големи деца. В тази връзка боляровци настояват да се монтират камери за видеонаблюдение в района, защото е въпрос на време да бъдат нанесени още щети.

    Детската площадка в Болярово беше една от осемте, за които община Хасково сключи договори на обща стойност 373 155 лева. Средствата са от бюджета на кмеството, а срокът на изпълнение на договорите е между 60 и 180 дни.

    От община Хасково заявиха, че площадката в Болярово, намираща се между улиците „Свети Харалампий“, „Априлско въстание“ и „Хан Пресиян“, предстои да бъде издадена от фирмата изпълнител. От кметството допълниха, че днес комисия от общината ще прегледа парка, но вероятно няма да бъде приет веднага, тъй като експертите имали забележки към настилката. От администрацията заявиха, че няма да бъде приет и със счупената детелина.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ма
      Макаренко
      21 -2
      11:48, 13 дек 2018
      Що не ги набарам аз,че да им нашаря дупетата.Бой и ебъб,бой и ебън
    • 2
      Mi
      min40
      7 0
      20:35, 13 дек 2018
      Малки изродчета..Редовно там има 15-16 годишни идиотчета и малки кифли ,които се опитват да се надрусат,напият и натаковат там и в крайна сметка изпочупиха всичко.Веднъж спрях и им направих забележка.Една малка пикла с цигара в уста ми вика:Ши прая ку ту си искам бееее,знаищ ли кой е баща ми беее.А приятелката и ,седнала в скута на едно момче,на люлката ,с ръка в гащите му ,ми каза:Гусине,ние ке се уплачим в полицията,че тук ни тормозите,че кажем че тук идвате да правите ,,кекс'' с нас.Викам и :не псукай това ,дето си хванала,дръж го здраво-там ти е шанса в този живот.А надървения Ромео само смутолеви-Гусине ,не обиждайте мацето-яз съм тренирал ММА.Отвратителни ,,деца''...
    • 3
      Ба
      Бай Брадър
      3 -3
      20:55, 13 дек 2018
      Нали спряхте видео-наблюдението за града. Ей така е и така ще бъде занапред. За нищо смислено не се харчат пари в този град.
    • 4
      Ja
      Jack Bauer
      4 0
      21:37, 13 дек 2018
      Като ги хванат, 6 мес. да метат улиците, ама без метли, на ръце да събират. Боклуци.
    Последни новини