От х:

Днес в x:

-1 °C

Вандали трошат новата детска площадка в Болярово

Изображение 1 от 5

  Въпреки че новата детска площадка в хасковския парк Болярово все още не е издадена от строителната фирма, в нея вече има поражения. Счупена е декоративната детелина в парка пред бившето училище. Според местните листата на цветето са счупени миналата вечер от големи деца. В тази връзка боляровци настояват да се монтират камери за видеонаблюдение в района, защото е въпрос на време да бъдат нанесени още щети.

  Детската площадка в Болярово беше една от осемте, за които община Хасково сключи договори на обща стойност 373 155 лева. Средствата са от бюджета на кмеството, а срокът на изпълнение на договорите е между 60 и 180 дни.

  От община Хасково заявиха, че площадката в Болярово, намираща се между улиците „Свети Харалампий“, „Априлско въстание“ и „Хан Пресиян“, предстои да бъде издадена от фирмата изпълнител. От кметството допълниха, че днес комисия от общината ще прегледа парка, но вероятно няма да бъде приет веднага, тъй като експертите имали забележки към настилката. От администрацията заявиха, че няма да бъде приет и със счупената детелина.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Ма
   Макаренко
   21 -2
   11:48, 13 дек 2018
   Що не ги набарам аз,че да им нашаря дупетата.Бой и ебъб,бой и ебън
  • 2
   Mi
   min40
   6 0
   20:35, 13 дек 2018
   Малки изродчета..Редовно там има 15-16 годишни идиотчета и малки кифли ,които се опитват да се надрусат,напият и натаковат там и в крайна сметка изпочупиха всичко.Веднъж спрях и им направих забележка.Една малка пикла с цигара в уста ми вика:Ши прая ку ту си искам бееее,знаищ ли кой е баща ми беее.А приятелката и ,седнала в скута на едно момче,на люлката ,с ръка в гащите му ,ми каза:Гусине,ние ке се уплачим в полицията,че тук ни тормозите,че кажем че тук идвате да правите ,,кекс'' с нас.Викам и :не псукай това ,дето си хванала,дръж го здраво-там ти е шанса в този живот.А надървения Ромео само смутолеви-Гусине ,не обиждайте мацето-яз съм тренирал ММА.Отвратителни ,,деца''...
  • 3
   Ба
   Бай Брадър
   2 -3
   20:55, 13 дек 2018
   Нали спряхте видео-наблюдението за града. Ей така е и така ще бъде занапред. За нищо смислено не се харчат пари в този град.
  • 4
   Ja
   Jack Bauer
   3 0
   21:37, 13 дек 2018
   Като ги хванат, 6 мес. да метат улиците, ама без метли, на ръце да събират. Боклуци.

  Хороскоп за 26.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
  26 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
  26 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
  26 ное 2020
  Последни новини