От х:

Днес в x:

За поредна вечер протести блокират пътища заради цените на горивата

И тази вечер протестиращи блокираха пътни артерии, за да изразят недоволството си от високите цени на горивата, съобщава БНР.

Протестът в неделя: Искаме президентът Румен Радев да наложи извънредно положение и да поеме властта

За пети пореден ден граждани на Перник затвориха част от магистрала "Люлин" и пътния възел "Даскалово" в посока София, като е спряно и движението през Владая. Протестиращите настояват за оставка на правителството. 

След снощната обсада на сградата на общинската и областната администрация в Перник силите на реда през деня спираха за проверка почти всички автомобили. Днес също не е внесено искане за провеждане на протеста и той не е разрешаван. 

В поканата за митинга изрично се подчертава, че това е протест на гражданите на Перник и нито една политическа партия не е добре дошла.

Протест има и в Добрич, където недоволни граждани излязоха на автошествие. То се придвижи по предварително начертан маршрут по основните булеварди в града. Според организаторите протестът тази вечер е свързан с "картела на горива, обидната политика спрямо хората с увреждания, високите данъци и неефективното управление на държавата".

По-късно протестиращите ще се съберат пред сградата на общината, като настроенията са за блокиране на пътища.

В Сливен пък протестиращи пред паметника на Хаджи Димитър в центъра на града обявиха, че митингът е за "цялостна промяна на системата". Те скандираха "Оставка" и "Мафия".

Протести се провеждат още в Габрово, Стара Загора, Велико Търново, Бургас и Варна.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Mo
    Moshino
    0 0
    09:26, 19 ное 2018
    Защо не протестирате пред общината и шибания тец,вчера пак нямаше парно?????
Последни новини