От х:

Днес в x:

Започна ремонт на покрива на зала „Дружба“

    Започна дългоочакваният ремонт на покрива на спортна зала „Дружба“ в Хасково. Строителните дейности стартираха от началото на седмицата. На място работниците вече са измазали комина, окастрили са част от израсналите на покрива дървета и са започнали с подмяна на металните плоскости на покрива. Днес бяха доставени нови улуци и ламперия.

    Ремонтът се извършва от самоковската фирма „Ас-строй“, която е спечелила обществената поръчка, обявена от община Хасково. Тя включва ремонт и на други общински сгради като общата стойност на дейностите по 4 обособени позиции е 336 700 лева.

    Строителството по зала „Дружба“ включва ремонт на около 1000 квадрата от покрива над залите по вдигане на тежести, залата на борците и коридорите. Ще се направи хидроизолация, ще се подменят бордовете, улуците и ще се подменят водосточните тръби, обясни ръководителят на бригадата работници.

    Управителят на залата Георги Димитров заяви, че се надява, че ремонтът ще приключи преди зимата. Той припомни, че спортното съоръжение имаше нужда от ремонт, тъй като миналата зима се получаваха течове при обилни валежи и снеготопенето, при които събираха водата с кофи. След приключване Димитров се надява този проблем да бъде решен.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Бе
      БЕЛИ ....
      9 -1
      12:16, 18 окт 2018
      Чудесен момент за ремонта. Браво, точно в дъждовния сезон. Не критикувам, че се прави ремонт, но не може такова безхаберие от беливанов. Та този опозори всичко, ама всичко. Той и неговите довереници, как пък нито един от тях няма поне малко, ама малко разум. Града свърши, приключи с този некъдърен старец.
    • 2
      АВ
      а вътре
      8 -1
      12:24, 18 окт 2018

      Вътре залата кога ще я ремонтират. Не забелязвате ли че и вътре има нужда от ремонти.

    • 3
      Ме
      Местен
      8 0
      12:56, 18 окт 2018
      Иначе си имат каски , ръкавици , всичко като си требе :)
    • 4
      Go
      gost
      3 -1
      14:04, 18 окт 2018
      Няма ли хасковски фирми, та ремонтира фирма от Самоков с работници според снимките от Пакистан??? Само за нощувки ще се дадат една камара пари. Някой май го е страх да взима от съграждани да не се разчува???

    Още новини

    Последни новини