От х:

Днес в x:

Предварителната версия на Office 2010 изтече в Интернет

ъв файлообменните мрежи се появи предварителната версия на пакета офисни приложения Office 2010, който сега се разработва от Microsoft. В уеб пространството се оказа модификация на Office 2010 със статус Technical Preview. Пакетът е достъпен както в 32, така и в 64 битов вариант.

Наблюдатели отбелязват, че в сравнение с Office 2007, новият пакет се характеризира с по-малко време за стартиране. Интерфейсът на Office 2010 е наследил основните черти на текущата версия.
Microsoft планира да започне закрити тестове на Office 2010 през юли. Предполага се, че достъп до предварителната модификация на офисните приложения ще може да се получи едва след съответната регистрация.
В състава на Office 2010 влизат такива програми, като Word, Excel, Outlook PowerPoint, OneNote, Communicator, Access, Infopath и Publisher. Приложенията Word, Excel, PowerPoint и OneNote ще имат и безплатен уеб вариант, а потребителите ще работят с тях през Интернет браузъра. Финалната версия на Office 2010 се очаква през първата половина на следващата година.
Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини