От х:

Днес в x:

Арх. Белевски се кандидатира за кмет, заплаши властта с нецензурни изрази

    “Омръзна ми да ме дебнат и да ме тормозят! Догодина се кандидатирам за кмет и ще им …..”. Това заяви известният в Хасково архитект Веселин Белевски пред Haskovo.net. Белевски е популярен и с уникалните музикални инструменти, които изработва в цеха си край Хасково, както и като музикант.

    Попитан от коя партия ще се кандидатира, Белевски отговори уклончиво, че още обмисля, но не изключи и възможността да се кандидатира като независим.

    “Общината ми налага невиждан тормоз. Засипаха ме с глоби, предимно за неправилно паркиране. Пак ще се съдим с общината”, обяви той. Попитан за колко глоби става дума, Белевски отсече гневно: “Глобите не са големи, но принципът е голям!”

    “Ако не кмет, поне общински съветник ще стана и тогава ще им (...) м...!”, допълни определящият се като “историческа личност” Веселин Белевски.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ba
      BAI
      16 -8
      10:25, 31 авг 2018
      Бел нали с Георги Иванов сте приятели, какви глоби те гонят.
    • 2
      Хапчетата са за пиене Белевски, само ракия не помага.
      • Jo
        John
        0 0
        12:49, 1 сеп 2018
        глей го бе, паркирал на 3 метра от кръстовище и се снимал, мама ти каунска!
    • 3
      Че
      Черен Петър
      35 -3
      10:30, 31 авг 2018
      Остава и този да стане кмет, ще псува наред, поне ще е весело:"Здрасти кмете! Ааа ти ли си, да ти е..а майката!" Голяма култура на музикант, няма що!
      • Ке
        Кенанския Маймун
        3 0
        15:17, 31 авг 2018
        Ами как да разговаряш с хайвани .....???:)
        ... А иначе с животинките край работилницата Весо си говори без да псува :))
    • 4
      Ке
      Кенанския Маймун
      14 0
      15:07, 31 авг 2018
      Всъщност Веселин Белевски е уникално квалифициран за кмет
      - Майка му е от стар Хасковски Род , баща му от Троянски (не е селски коч)
      - Има Висше Архитектурно Образование - ( Най-образования е от кметовете досега )
      - Правенето на музикално инструменти изисква да бъдеш много прецизен ( малко настрана и инструмента звучи фалшиво)
      - Има чуство за хумор и справедливост :)))
    • 5
      Не
      Нерегистриран
      1 0
      15:35, 31 авг 2018
      ... Майка му е от стар хасковски род. може да са, но щом аз не мога да се сетя, то явно са от някое село. когато от Б.Тракия са дошли, малки, но кога пораснали си спомнят, че в града е имало около 100 , 200 къщи, и всичко друго по селата. Преди 1944. нищо не ми говори името. Най-вече помня-македонски българи(разпръснати по цяла Бг), Беломорски Тракийци, старобългарите са от селата, евреи/еврейски парк, ликвидиран, арменци, арменска църква зад Пощата, Това име нищо не ми говори, И той не стока, като мен, щом не познаваме, видни бяха Бънков, Гого Грозев, Педеви, Илко Хаджиев, Главен лекар на болница/туберколоза, Видю Димитров, Лежовката Дора, реститутката/Бог да я прости, Дамян Бисеров, Чонев, Дамянов, Вапцаров, Кокаличеви, Жак Лило, Фотеви(бизнесмен и доктор, от село мама Мария), Камбурови(фурнаджията бай Кольо и брат му Вътрешен доктор/забрана да упражнява професията си като доктор/, Тодор и Златю / чакракчията, двамата братя, удряни, до неузнаваемост, а да бяха живи, Вечна памет на двамата братя, помогнали от какво ли не, сега трябваше да живеят, ама си отидоха, Делчо и Христо Мавреви, баща моряк Варна, родом Хасково, Б.тракиец, Христо преподавател Варна микро и макро икономика, бай Делчо може да бе, комунист, но честен, бащата на Делчо, моят баща шиеше безплатно , истинските, и други стари хасковлии, но вече друг народ, свиквайте, палачинката е обърната, но докато сме живи винаги ще са ни в сърцата, те бяха обичани, макар и удряни от комунистите, а този горе, то реститутки, николапетковисти, знаят за кого, не толкова, а и вече не в Хасково, разпръснати всички като пилци, а и мнозина не са сред живите. Вечна им памет! Амин!
      • Ке
        Кенанския Маймун
        3 -2
        16:06, 31 авг 2018
        Брадчед , много прост и тъп Селянин си - никакъв Хасковлия не си .....
        .... Как те хванах че си селянин ????? ....
        1) Говориш за Чекръкчиите бай Тодор и бай Златьо - Значи мойта Пра - Пра баба и Бабата на Чекръкчиите са Сестри Хасковлийки
        2) Пра-баба ми Калина е родена на ден Освобождението на Град Хасково от Турско Робство в Град Хасково на 300 метра от Света Богородица
        2) Ако беше баш Хасковлия , щеше да си чувал за Рода Геговци ... който е бил Хасковски род , кога още е нямало Тракийска и Македонска махала :)) . Земите на Геговци са в Акбаш . Кой е от Рода Геговци ? ... Ами да речем Бившия военен министър Аню Ангелов ...
        ....
        Ей , дразня се когато селяните почнат да ми обесняват за Историята на Хасково :)).
    • 6
      Ро
      Робин Худа
      3 -2
      15:48, 31 авг 2018
      Абе хора,на нас ни трябва някой като фюрер,Сталин или поне аратликаЕрдоган.Друг няма да се справи с тези убийци на нацията ни.След 25-30 г.няма пук никой да ни трябва.Няма да има вече българи.Само аратлици,******и и техните производни.хайде със здраве,довечера в кръчмата пак ще псуваме дружно....докато изтрезнеем и тръгнем за добре платената ни работаB
      • Jo
        John
        1 -1
        12:47, 1 сеп 2018
        колко си рус, робине, ердоган и путин като видни фюрери си докараха нациите до просешка тояга!
    Последни новини