От х:

Днес в x:

Астрологът Мира Кунева: Август започва с хаос и конфликти

Август започва много объркващо - Марс е ретрограден и образува напрегнат аспект с Уран на 2 август. Аспектът носи много хаос, агресивна енергия, възможност за конфликти и инциденти, прогнозира известният астролог Мира Кунева. Родените в първите дни на неподвижните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей трябва да са особено внимателни, както и хората с лични планети в първите 5 градуса на неподвижните знаци. Тъй като и Меркурий е ретрограден, ситуациите за много от нас ще бъдат трудни и трябва да внимаваме с тревожността и крайните решения.

Напрежението в тези дни ще изчисти както атмосферата, така и отношенията от много негативна енергия и ще ни подготви за влизането на Венера във Везни на 7 август. Преминаването на Венера през своя знак отваря възможности за връзки и любов, за компромиси и сдобрявания, за партньорства. На фона на по-трудните планетарни аспекти, Венера във Везни е подарък, особено за родените в Близнаци, Везни и Водолей. Все пак в личните отношения е добре да си контролираме реакциите от 7 до 10 август, когато Венера преминава в напрегнат аспект със Сатурн, допълва още Мира Кунева. Тя се занимава с астрология от 1995 година. Опитът й показва, че част от събитията в нашият живот са дефинирани още в момента на нашето раждане, а може би и преди това. За нея хороскопът е матрица, която залага възможни жизнени линии, по които можем да тръгнем и определим развитието си. Според Мира Кунева прогнозите в астрологията наподобяват метеорологичните прогнози - има време да се сее, да чакаш посятото да порасне и по-късно да жънеш. Никой от тези етапи не може да мине без нашите собствени действия. И най-добрата комбинация от планетарни влияния не може да ни донесе успех в работата, ако годините преди това са пропилени, без да се натрупа ресурс под формата на образование или професионален опит.

И най-добре направеният избор да се стартира бизнес не може да компенсира лошия мениджмънт. Обратното обаче - да стартираш в лош момент инициатива и да не можеш да постигнеш добър резултат, е почти винаги вярно.

Мира Кунева не крие, че прогнозите в хороскопа се случват с някаква вероятност - никога не може да се достигне 100% познаваемост. Според изследвания на американски астролози добре направената хорарна астрология достига 80 -85 % вероятност. Ако някой твърди, че може да даде съвършено точни прогнози за събитие, то той е или некомпетентен или измамник, споделя още тя.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гу
    Гуру
    1 -4
    15:29, 2 авг 2018
    По начало всеки " астролог " е измамник. Еском , претендирате за сериозна медия не давайте думата на подобни шарлатани.

Случаен виц

Последни новини