От х:

Днес в x:

Дете с електрическа триколка пострада при катастрофа в Болярово

11-годишно момче пострада при катастрофа на улица „Хасковска“ в квартал Болярово. Инцидентът стана малко след 19 часа вчера, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Малолетният се движил с електрическа триколка по главния път. Той извършил внезапна промяна на движението и е ударен от движещия се зад него лек автомобил Опел, шофиран от 18-годишен младеж. При удара момчето с триколката е с фрактура на лявата подбедрица. По случая е образувано досъдебно производство.

При друг пътен инцидент по същото време вчера е пострадал и 21-годишен моторист. Младежът шофирал мотоциклет Сузуки в Свиленград. На кръстовището между улиците „Драган Цанков“ и „Сан Стефано“ загубил контрол и паднал на платното. От удара е с охлузна рана на главата и оток на лявото око. Прегледан е в Спешното и е оставен за наблюдение в болницата в Свиленград. Съставен е акт.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Алоооооооо Кръшков вчера поместихте информация за случая с коментарии за тоя ДРЪВНИК шофьор Защо помествате нова такава може би да не се четат старите коментарии Не го правите за първи път
Последни новини