От х:

Днес в x:

Площадка за домашни любимци в центъра на Димитровград

Изображение 1 от 3

    С нова площадка за разходка на домашни любимци се сдоби центъра на Димитровград. Ограденото пространство за кучета се намира в центъра зад блок 1 на ул. „Лайпциг“ и блок 3 на бул. „България“.

    Там може да пуснете кучето си да потича на воля, без да се притеснявате, че може да стресне или нарани някого. В пространството до дни ще бъдат монтирани пейки за стопаните на домашните любимци.

    Инициативата за изграждането на съоръжението е била на собственици на кучета, които живеят в района. Те са подали молба до общината, която е била одобрена и в последствие финансирана от местната администрация.

    Вече и собственици на кучета от други квартали идват да пуснат домашните си любимци да потичат на новата площадка, похвали се един от инициаторите.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ре
      Рени
      2 -2
      16:22, 3 юли 2018

      Страхотна идея, браво!

    • 2
      Ру
      Румен
      5 -3
      18:14, 3 юли 2018

      Да бе да , той парка за хората там е разбит, те за кучетата ще правят

    • 3
      Ти
      Ти да видиш
      1 -1
      22:15, 4 юли 2018
      Браво кмете браво.....така даскаля ще си разхожда и песа на воля....един голям паркинг да беше направил. Иначе идеята не е лоша ама лайната са си още по алейте .....и ще продължава да ги има . Пари на вятъра.
    • 4
      Ти
      Ти да видиш
      0 -1
      22:47, 4 юли 2018
      Кмете виж ся.....понеже много съм загрижен за гълъбчетата и най вече гаргите. Що не земеш да реновираш и покривите на тези блокове че мнооо неща падат от тях...то саксии то керемиди то тухли...ми ще утепем някоя животинка. Милите те ...после кой ще ми осира прозореца и колата. Виж даскаля вектушарски гараж си има 2+1/2 коли си има ся и на песа паркче му направи...Ми дай и на другите нещо де.
    Последни новини