От х:

Днес в x:

Търсят фирма за ремонт на улиците в селата на община Хасково

Обществена поръчка за ремонт на улици в селата обяви община Хасково. Прогнозната стойност на поръчката е 425 000 лева без ДДС. Ще се ремонтират разбити улици в 17 села.

Haskovo.net припомня, че преди два месеца избухна поредният скандал между кметската администрация и Общинския съвет. Кметът Добри Беливанов поиска съветниците да променят свое решение за ремонта на улиците в селата, като в поправката премахнат конкретните улици и участъци. В бюджета за 2018-а година за тези дейности са предвидени 510 000 лв, но при проверка на място от специалисти в администрацията станало ясно, че за ремонт на тези участъци необходимата сума е 1 270 630 лв. При заложените 510 000 лева от администрацията се опасяват, че няма да има кандидати.

Общинските съветници обаче отхвърлиха предложението на градоначалника. При повторно внасяне на същата докладна обаче тя бе одобрена.

В документацията на обществена поръчка няма посочени конкретни улици и участъци, изброени са само 17-те села и необходимите ремонтни дейности.

Кандидатите за обществената поръчка ще станат ясни на 8 август, когато ще се отворят документите на участниците.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ха
    Хасковооо
    7 -1
    14:56, 2 юли 2018
    То е ясно пак ще закърпвате , всичко в тая държава е такова от краката за ушите . Ми толкова ли е просто на година асфалтирайте по две три села вместо да кърпите всяка година
  • 2
    Ба
    Бай Ганю
    5 -1
    15:39, 2 юли 2018
    Ами кварталите на Хасково кога? Болярово по ваши думи още лани трябваше да започне изграждане на канализация и асфалтиране.Не ви ли е срам от лъжите ви

Още новини

Последни новини