От х:

Днес в x:

Пълна гама от медали за грациите на Хасково в турнира "Огърлицата на Десислава"

Изображение 1 от 5

    Пълна гама от златни, сребърни и бронзови медали завоюваха гимнастичките от Спортен клуб по художествена гимнастика „Аида“ на Международния турнир "Огърлицата на Десислава" с Купа Търновград.

    Доволна и с усмивка треньорката Яна Михайлова на обяви представянето на възпитаничките си в Дворец на културата и спорта „В.Левски“ във Велико Търново като много успешно.

    Ансамбълът в четворките на девойките старша възраст от хасковския клуб се връща със злато на топка. Четворката при девойките младша възраст /ДМВ/ е сребърен медалист на бухалки. Със злато от Търново за представянето си с топки се връщат и четирите гимнастички от ансамбъла при децата. Хасковската тройка в категорията ДМВ се пребори за златото на ленти. Двойката в ДМВ взе сребро на ленти, а двойката до 10 години се прибира в Хасково  със златни медали от представянето си с ленти.

    Четири златни медала са на сметката на хасковлии от индивидуалната надпревара. Най-малкият участник от отбора -7-годишната Наталия Митева е носител на два от тях -за участието си на без уред и на въже във възрастовата група на родените през 2010 година.

    Деница Анева е също златен медалист при родените 2009 г. В категорията „без уред“. Тя има и бронз на въже.

    Ясмин Рафет 2007г. е със златен медал на „без уред“у бронзов медал за съчетанието си с топка.

    Дария Костова, Жаклин Латинова, Диана Демерджиева, Антоанета Тонева, Елис Шериф, Гергана Грозева, Симона Митева, Теодора Ненова и Хана Грозева са останалите медалистки от тима на Яна Михайлова.

     Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини