От х:

Днес в x:

Доброто настроение лекува най-бързо

За седма поредна година по случай Деня на детето „Венус Дент“ подарява безплатни дентални прегледи и хубав спомен от посещението в денталния кабинет.

Само на 31 май и 1 юни, освен безплатен преглед, нашият екип от професионалисти ще даде полезни съвети и ще научи детето Ви да обича зъбките си и как да се грижи за тях. Заповядайте! Заедно ще разбием митовете за меда и кърмата и ще чуете истината за тях. Ще се научите как да предпазвате кърмачето от млечницата, какви са правилата за предпазване на детето от кариес, защо трябва да поддържаме добра устна хигиена, как да се справим със зъбната плака, каква е профилактиката.

Заедно ще преодолеем страха у малките ни пациенти от зъболекарския стол. За много хора стоматологичното кресло е равно на стол на инквизицията. Причините за това се крият почти винаги в ранното детство и първия контакт на малчуганите със зъболекаря. Може би защото вече имат болка при хранене, от топло или студено, или защото са чули от другарче или родител колко е страшно да седнеш на зъболекарския стол, а може би нямат доверие или не харесват зъболекаря си.
Нека сме толерантни към страховете на малките ни пациенти, нека с личен пример и с нашето поведение да покажем, че е полезно да посещават зъболекарския кабинет. Нека при лечението на деца да сме авторитет, без да сме авторитарни, нека да сме търпеливи, да работим в посока отговорност към оралното здраве на децата. Можем да лекуваме и едновременно да играем с стях. Използвайки празника на детото и празничната суета ще им покажем веселата и приятна страна от посещението в кабинета. Защото езикът на тялото и тона при общуването с деца е много по-важен от думите. Нека заедно с вас-родителите, да покажем на нашите малчугани, че в денталните кабинети лекуваме конкретния човек.

Всички тези проблеми ще дискутираме заедно с Вас и децата. Нека им бъдем полезни, като ги научим от малки как да се грижат сами за личната си орална хигиена. Инициативата се осъществява съвместно с „Elgidium“, „Orbit“, „Lacalut BG“, “Фреш Козметикс“ – Варна, „Арома“, „Линеа Трейдинг“ ЕООД, Аптеки „Гален“, „Патриция“ АД, сладоледи „Uncle Charly“, „Splat BG“, фотостудио „Конас“, басейн „Мирамар“ – Минерални бани. С подкрепата на нашите дентални партньори и на екипа от лекари и дентални аситенти и сестри, ще предоставим на децата продукти и развлекателни материали на тема устна хигиена, информационни пакети, книжки с развлекателни истории.

Доброто настроение лекува най-бързо! Пожелаваме Ви много красиви и весели усмивки!

Заповядайте в Дентални кабинети „Венус Дент“ в сградата на ХХI Век, бул. „България“ 150, етаж 2, офис 220. Обадете се, за да запазите час за посещение!

www. milkakoleva.com

тел. 0878 722 420 и 038 654 000

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини