От х:

Днес в x:

Модерната дентална клиника „Sclinic“ отвори врати в Хасково

    Модерната дентална клиника „Sclinic“ отвори врати в Хасково. Собственик и ръководител на денталната практика е д-р Сюзан Йълмаз.

    Клиниката се намира на улица „Добруджа“ 20 в Хасково, до Административния съд. Тя е на 3 етажа. Изцяло е оборудвана с нова и модерна апаратура, отговаряща на съвременните медицински стандарти. 

    Разполага с 4 кабинета - ортодонтски, ендодонтски, естетичен и хирургичен, както и с кабинет за рентгенова диагностика, която максимално да улесни работата на зъболекаря и лечението на пациента. Всеки от тях е оборудван с най-новата и иновативна техника, за да може да се сведе до минимум дискомфорта за пациентите и да се подобри резултата от лечението. Разполага също с кабинет за малките им пациенти, в който те ще успеят да преодолеят най-големите си страхове и ходенето на зъболекар ще се превърне в нещо много любимо и приятно за тях. Клиниката е оборудвана с високо специализирани юнити, които отговарят на световния хигиенен регламент за медицински изделия и апаратура, тъй като в „Sclinic“ превенцията и здравето на пациента е в основата на лечението.

    Новата клиника разполага също с най-добрата и доказана машина за кабинетно избелване в денталните практики, с помощта на която „УАУ“ ефектът е гарантиран, както и с най-високия клас уред за дентална профилактика, полиране и почистване - въздушно-абразивен апарат „Aqua Care“, който позволява безконтактно минимално инвазивно лечение и осигурява много по-голям комфорт на пациента спрямо стандартните методи в денталната медицина.

    Пациентите могат да се възползват от денталните услуги в делнични дни от 9:00 до 12:00 часа и от 14:00 до 18:00 часа. Повече информация може да видите на страницата на „Sclinic“. 

    Д-р Сюзан Йълмаз стартира кариерата си преди 26 години. Първоначално работи в собствен кабинет на улица „Васил Друмев“ 14, до зъболечението в Хасково. В стремежа си да надгради започнатото и да удовлетвори очакванията на своите пациенти, успява да осъществи една семейна мечта, а именно създаването на „Sclinic“.

    „Аз няма да бъда по-добър лечител, идвайки да работя в тази нова сграда, но моята цел е моят пациент да бъде по-добре обгрижен, да е по-спокоен и да получи по-добри условия и комфорт. Когато той се чувства по-добре, аз ще работя по-спокойно и по-качествено“, каза д-р Йълмаз при официалното откриване на клиниката, в която ще работи екип от специалисти, сред които и трите й деца - Айсел, Алпер и Елис.

    На тържественото откриване присъстваха зъболекари, лекари, приятели, пациенти и близки на д-р Йълмаз. Гостите я зарадваха с много подаръци, поздравления и пожелания за още по-голям просперитет в кариерата, осигуряваща щастие и по-красиви усмивки на пациентите.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини