От х:

Днес в x:

Хасковските рокери отпрашиха за Бачково, пловдивски моторист загина часове преди събора

Изображение 1 от 4

    Хасковските рокери от клуб "Атрокс" днес откриха сезона, заминавайки към националния събор на мотористите край  Бачковския манастир. Няколко десетки мотористи се включиха в групата, която по обед пое към традиционния пролетен събор на братята на вятъра.

    Межсдувременно стана ясно, че тази сутрин между Асеновград и Бачково е пострадал моторист. Около 09:50 ч. мотоциклет Сузуки със старозагорска регистрация е навлязал в насрещното пътно платно и се е блъснал в автомобил Рено. 38-годишният моторист е откаран в болница. Около половин час по-рано в Пловдив стана друг тежък инцидент. 39-годишен моторист почина на място, след като се блъсна в автомобил в района на Полиграфията.

    Мотошествието, което първоначално трябваше да се проведе на 22 март, бе отложено за днес, поради лошото време миналата седмица. По традиция всяка година за Първа пролет рокери от цялата страна потеглят по направлението Пловдив - Асеновград – Бачковски манастир.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Ма
      мастикаджия
      33 -39
      15:10, 31 мар 2018
      Нещастни комплексари. Виж коментара
      • Тъ
        Тъпак
        28 -22
        16:54, 31 мар 2018
        Комплексари са тези ,които пишат злобни и малоумни коментари.Другите си живеят живота както им е кеф
    • 2
      Ба
      Батко
      21 -12
      15:37, 31 мар 2018
      Доста трупове ще има днеска. Пред нас цар Борис един вече се заби в камион, а на другите не им пречи да надуват километражите.
    • 3
      Ма
      мастикаджия
      23 -12
      18:08, 31 мар 2018
      До Тъпака! Подхожда ти името.И 2 живота да живееш ,километража ми на мотор няма да навъртиш.Но ние не карахме за да ни видят и чуят с продънени ауспуси!Карахме за кеф.И не превозвахме дрога.
    • 4
      Ба
      бай Киро
      20 0
      19:27, 31 мар 2018
      Единият от загиналите е бил без книжка и е карал неригистриран мотоциклет блъснал се е в микробус отзад, другият се ударил в паркиран автомобил... Нищо против мотористите, ама да карате безотговорно.
    • 5
      12
      123
      0 -4
      19:31, 31 мар 2018
      ... Няколко десетки мотористи се включиха в групат... Виж коментара
    • 6
      Гр
      гражданин
      5 -6
      19:35, 31 мар 2018
      къде са педаловрътковците, нали и те днес празнуват.
    • 7
      Го
      Гост
      8 -4
      09:47, 1 апр 2018
      Вчера така се случи , че пътувах по пътя Асеновград - Смолян и видях доста идийотско каране от някой мотористи , но в интерес на истината по-голямата част от рокерите караха много културно и наистина бяха тръгнали да си правят кефа ама имаше и някой които откровено бяха тръгнали да се требят с рискови изпреварвания с голяма скорост и навлизане в насрещното без никаква видимост. Много лошо впечетление ми направиха полицаите които бяха изпратени да охраняват шевствието държаха се много грубо с останалите участници в движението сякаш са охрана на някоя мутра , а не полицай които трябваше да се грижат за безопасността на всички участници в движението без никаква адекватна реакция държаха се отвратително .
    Последни новини