От х:

Днес в x:

Проверяват за рушвети свиленградската прокуратура. Магазинер прибра 2 кози на длъжник. Преглед на печата

Магазинер прибра 2 кози на длъжник, пише във водещото си заглавие на първа страница днес "Новинар юг". Длъжникът е Данаил Колев от село Елена, а борчът бил натрупан в селския магазин.

КАТ тряска глоби за неотлепени винетки, акцентира на втора страница "Новинар юг". 20 лева била глобата, ако не махнете от стъклото старата винетка. По-улегналите катаджии само предупреждавали шофьорите, но имало и натегачи, които направо пишели актове.

Двама от похитителите на Руси остават под ключ, информира още изданието. Антон Божиков – Белия и Митко Митев остават в ареста с постоянна мярка "задържане под стража". За случая с отвлечения в началото на април инвалид Руси Русев от село Стамболийски вестникът отделя и цялата 7 страница.

Фермери искат затвор за земеделския министър, моторист без книжка шибна дядо без номера, такси троши девойка на зелено, са част от останалите заглавия на криминалната страница.

БСП Хасково не ще пак Илчев и Русева, четем на 4 страница. Тема на публикацията са номинациите на червените за депутати.

Първи десен коридор: Иван и Иванов, четем още в броя. Коментарът е на главния редактор на вестника и разглежда предизборната ситуация в Хасково вдясно. Иван е Костов, а Иванов – Георги.


Проверяват за рушвети Свиленградската поркуратура, с това заглавие над главата открива днешния си брой "Хасковска Марица". По информация на изданието граничните обвинители са проверявани от Националната следствена служба. Обект на проверките бил шефът на прокуратурата в Свиленград Маргарит Камбуров.

БСП в Хасково не иска областния си лидер, четем в другото водещо заглавие на първа страница. Червените отсвириха Минка Русева при номинациите за депутати.

Нулев интерес към покупката на панелки, информира от втора страница вестникът. Въпреки падащите цени купувачи няма, констатира изданието.

Соларен парк за 560 хиляди лева почват в хасковско, четем на криминалната страница. Той ще се строи край Царева поляна.

С 60 млн. лв. от Европа ще спасим 30 000 работни места в кризата, твърди в интервю за вестника социалният министър Емилия Масларова. Тя изглежда още не е разбрала, че докато на власт е крадливото правителство, в което тя е министър, Европа пари няма да даде.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини