От х:

Днес в x:

Шофьор на Доган потроши кола на Царя. Рентген за 600 бона в Хасково. Преглед на печата

Шофьор на Доган потроши кола на Царя, съобщава в заглавие над главата "Хасковска Марица" днес. От текста разбираме, че не става дума за истинския цар, а за Михаил Манолов, по прякор Царя, от Кърджали.

Съмнителни полски яйца подбиват родните, четем в другия акцент на първа страница. Преди Великден пазарът в Хасково е залят от евтина вносна стока с цена на едро 14 стотинки, което разбива родното производство.

20 на сто от фермите фалират, информира изданието за вчерашния протест на животновъди край Горски извор.

Нови "Катюши" взривиха Корен, четем на втора страница. В материала се описва вчерашното мащабно учение на армията на полигона край хасковското село.

Разбиха колата на заподозрян в палеж, акцентира вестникът на трета страница. С чук и тротоарни плочи бил разбит фолксвагенът на Петьо Стайков, който бе заподозрян миналата година за палеж на къща в Болярово.

Увеличението на пенсиите остава, цитира изданието думите на социалната министърка Емилия Масларова, която вчера бе в Хасково да си нагледа електората.

Рентген за 600 бона в Хасково, информира в голямо загавие на първа страница "Новинар юг". Машината, последно поколение, се очаква да пристигне в местната болница до месец и половина.

25-годишна ромка роди с 5-то секцио, четем още на първа страница в броя. Това е прецедент от медицинска гледна точка, казват лекарите в Харманли.

Масларова изчетка ромите в Узунджово, четем на втора страница. Социалната министърка се срещнала с циганите в хасковското село и ги посъветвала да учат повече.

Агнешкото с левче по-скъпо за Великден, четем още на страницата. Въпреки пренебрежимото увеличение обаче нямало много клиенти, жалват се търговци пред вестника.

Разследват шофьор за подменени номера, акцентира "Новинар юг" на криминалната страница. 50-годишен от Хасково катастрофирал с форд, чиито номера се водели на друг автомобил.

Полицията бръмчи с 10 нови коли, пише още изданието. Вчера униформените получиха ключовете на 9 нови ситроена и един микробус.

Министър ненормалник фалира нарочно фермите, цитира изданието думите на протестиралите вчера животновъди. Ненормалникът е Валери Цветанов.

Кичат вила Армира с 60 грама злато, четем на 12 страница. Римската вила край Ивайловград получи голямата награда на агенцията по туризъм.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини