От х:

Днес в x:

Съучастникът на задържания измамник се предаде в полицията

Още един мъж е задържан за измама. Той се е предал около 14 часа днес, след ареста на 41-годишния му авер от Варна, потвърдиха за Haskovo.net от областната дирекция на МВР.

По първоначална информация двамата мъже признали за извършена от тях телефонна измама за 7000 лева в Хасково, както и за още няколко в Стара Загора, за което са уведомени и тамошните полицаи.

Вчера мъжете опитали да измъкнат 6800 лева от двама старци на 81 г. Находчивата баба обаче се усетила и вместо плик с пари, хвърлила увити торби от терасата на жилището си на улица „Екзарх Йосиф“. Преди това сигнализирала в полицията и единият варненец е бил сгащен на място. По-късно помагачът му бил обявен за издирване, но той днес се предал сам и признал за измамите.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ас
    Асковски каунь
    26 0
    18:53, 31 яну 2018
    Това е добрата новина за деня.
    Благодаря на бабата.
    Оправи ми се настроението.
  • 2
    Ас
    Асковски каунь
    30 0
    18:56, 31 яну 2018
    Отдавна застъпвам идеята, че в плика с парите трябва да се поставя взрив. След първите 10 случая телефонни измамници няма да има, а мераклиите ще се замислят.
  • 3
    Сп
    Спрямо деянието
    18 0
    20:29, 31 яну 2018
    Пребиване, на площада, с камшик, това е достойно за тях наказание. Действията им са умишлени и са опит за убийство на няколко лица.
Последни новини