От х:

Днес в x:

Премиерно играят “Помощ!!! Не мога да плувам!” в Хасково

Изображение 1 от 4

    Спектакълът “Помощ!!! Не мога да плувам!” ще се играе премиерно утре - 31 януари, в хасковския театър. Постановката е на Валентин Танев, който същевременно играе в пиесата. Партнират му Мария Сапунджиева, Георги Кадурин и Мариана Миланова.

    Валентин Танев е актьор с 33-годишна кариера зад гърба си, като 19 от тях е на сцената на Народния театър. Ученик е на големия Коко Азарян. Носител е на редица награди, сред които „Аскеер“ през 2006 за ролята на Разплюев във „Веселите Разплюеви дни“, националната театрална награда „Любимец 13“, наградата на Съюза на артистите в България през 1997 г. за ролята на Естрагон във „В очакване на Годо“.

    Снимал се е в повече от 20 серийни, игрални и късометражни филма. Напоследък нашумя и с ролята си в най-новия български сериал “Скъпи наследници”, където също си партнира с Георги Кадурин.

    Вальо Танев навърши 60 години на 21 октомври м. г. Той чества юбилея си с театрален маратон по сцените в София с осем различни спектакъла. Два от тях бяха постановки на хасковския театър - “Откачена фамилия” и “Безумна нощ”. В ДКТ “Иван Димов” той е поставял още “Любов, щастие и милиони” и “Остани за закуска”.

    “Помощ!!! Не мога да плувам!” ще се играе отново в Хасково на 25 февруари /неделя/ и на 31 март /събота/.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Още новини

    Случаен виц

    Последни новини