От х:

Днес в x:

По 20-тина пътни знака месечно се крадат в Хасково

    По двайсетина пътни знака месечно се крадат от недобросъветни хасковлии. Това показват данните на “Екопрогрес“, в чиито задължения е и поставянето на липсващите табели на мястото им.

    Само на вчерашното заседание на комисията по транспорт към общината бяха подадени 5-6 сигнала от органите на МВР за липсващи пътни знаци, като във всеки сигнал се посочваха по няколко такива места.

    “Вярно е, крадат се много табели. Предимно забранителни – за забранено спиране или навлизане в улица, за ограничение на скоростта”, коментира за Haskovo.net шефът на “Екопрогрес” Щерю Янев. Той допълни, че последният случай на установена липса на знак е от днес. Заедно с други членове на комисията по транспорт ходили да огледат мястото между Втора и Трета поликлиника, където общината възнамерява да обособи още две паркоместа за инвалиди. Оглеждайки съществуващите две места в обособен джоб те забелязали липсата на знак, указващ, че паркоместата са за инвалиди.

    “Знакът го няма, останал е само стълбът. Дори такива знаци се крадат”, допълни шефът на общинското предприятие.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      00
      001
      7 -1
      14:53, 1 дек 2017
      Дайте телефон на който да се обадим има и други липсващи знаци около училище климент охридски
    • 2
      Лу
      лумпен седесар
      3 0
      17:51, 2 дек 2017
      Бать Щерьо що си оставихте ръцете при асфалтиране на бул Освобождение пред кметския хотел бе Който мине от там непрекъснато псува вас и герберската ви некъдърна власт Това ли ви са специалистите -асфалтаджии Ето за това хората ви намразват от ден на ден повече
    Последни новини