От х:

Днес в x:

Горсов купил мерцедес с парите за Мануела

Софийски районен съд не даде ход и отложи за 28 април делото срещу бащата на Мануела Горсова - Красимир Горсов, който според обвинението е злоупотребил с 132 000 от парите за лечението на пострадалата в катастрофата край р. Ропотамо.

Според обвинението, освен за хазарт бащата на Мануела, той е похарчил част от парите за покупката на лек автомобил "Мерцедес" А 160. Горсов е внесъл 4 000 лв. от дарителските сметки за лечението на Мануела по лизинга на возилото.

Делото е отложено, тъй като призовкарите не са могли да открият Горсов на нито един от адресите, посочени от него в София и Велико Търново.

Напомняме, че 20-ти състав на Софийски районен съд, с председател Емануела Куртева, трябваше да заседава днес от 13.00 часа по наказателно дело от общ характер, заведено срещу Красимир Горсов, обвинен по чл. 217, ал.4, вр. ал.2 от НК.

В обвинителния акт се твърди, че Горсов съзнателно е действал против интересите на детето си, като в периода от 12 март до 19 август 2008 г. е изтеглил общо 132 287.69 лева от две дарителски сметка за лечението на дъщеря му.

За периода той 27 пъти е теглил различни суми, които не са използвани за медицински грижи за Мануела. По делото трябваше да бъдат разпитани 17 свидетели и 5 вещи лица.

Очаквайте подробности.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини