От х:

Днес в x:

Хасковлии: Кръговото на Кърджалийска е най-опасното в града

Кръговото на Кърджалийска е най-опасното в града. Така смятат 58 процента или 215 от 371 читатели, участвали в анкетата на Haskovo.net „Кое е най-опасното кръгово в Хасково?“.

Следващото критично място с кръгово движение според читателите е това до Веспрем в Орфей. Него са посочили 25.9 на сто или 95 читатели.

46 участници или 12.4 процента са посочили кръговото до ВиК като опасно кръстовище.

Като най-безопасно според анкетата е кръговото до Техномаркет на излизане от града. Само 14 читатели или 3.8 на сто са го посочили като опасно.

Допитването няма представителен характер, дава само обща представа за обществените нагласи.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Не
    незнаещ
    7 -2
    09:59, 5 авг 2017
    Някой знае ли дали Кузман Кузманов е *****?
  • 2
    Не
    незнаещ
    9 -2
    10:01, 5 авг 2017
    Някой знае ли дали Кузман Кузманов е п.о.м.а.к?
  • 3
    По
    Порчо
    21 0
    10:18, 5 авг 2017
    Напишете кой е проектант на тези недомислици и дайте предложение да му вземат дипломата.
  • 4
    На
    Наско
    16 0
    11:06, 5 авг 2017
    За кърджалийска е ясно ,че който е проектирал локалните ,кръговото там ....не разбира от работата си . Как може с тези тясни пътни платна да направят такава организация на движение !? Кръговото на изхода ... с този обратен наклон -не ми се мисли как камиони с товар завиват там
    • Всеки ден имаше инциденти. Добре са си локалните в момента. Ако ги нямаше щеше през ден да има жертви.
    • ИА
      И аз помня...
      6 -3
      16:58, 5 авг 2017
      Имало жертви всеки ден? Моля!?Сигорно си проектанта ти затова се защитаваш. Който и да питаш ще ти каже че там участъкът не отговаря за локално трябваше да се отчуждят по 2 метра от частните имоти и щеше да стане нещо що годе нормално. А сега е просто смешно с тея тесни улички и голямото кръгово за капак на всичко.!
  • 5
    Вс
    Всички помним
    11 -1
    18:14, 5 авг 2017
    Всички добре помним, че бурно формиралата се, и то по естествен, пазарен път индустриална зона на изхода за Кърджали беше трън в очите и петата на Георги Иванов, защото нямаше контрол върху процеса. Просто хората си оформиха собствеността върху предоставените им по постановленията за самозадоволяване земи много преди той да стане кмет. В същото време неговия интерес беше към източната индустриална зона, където Джона изкупи всичкщо след кръговото пред Техномаркет до разсадника. Следователно на кърджалийска трябваше да им се създадват проблеми,за да се насочат търсещите инвеститори в правилната посока. Отбелязвам само крайно интересния за мене факт- изхода за Кърджали и този за Болярово се проектираха и строиха почти по едно и също време /както е характерно за Георги- точно преди избори/. Докато този за Болярово стана широк, удобен, за Кърджали стана точно обратното- крайно неудобно и тясно.
    После Георги продаде каквото беше накупил на Технополис и кандиса. Но недомислицата с Кърджалийска остана. Чудя се защо на новите не им минава през ума да направят нещо.
  • 6
    Тт
    ТТ
    6 -1
    21:18, 5 авг 2017
    Всички кръгови на територията на града са с обратен наклон!Проектантите да си скъсат дипломите.Тези, които са ги приемали също! Аз съм само шофьор,който при всяко движение по кръгово споменавам майка им на тези специалисти.
  • 7
    Ме
    Методи
    4 0
    10:24, 6 авг 2017
    Гербаждийската власт защо нищо не прави по въпроса вече втора година??? Абсолютно нищо не прави, освен всеизвестното саниране и...последния хит - дупченето за проби за вода в терени на наши хора!.... Просто това е действителността!
  • 8
    Jo
    John
    2 -2
    12:27, 6 авг 2017
    кое му е опасното, съвсем спокойно може да се мине със 40, и пешеходци няма...олигофрени...
Последни новини