От х:

Днес в x:

Най-добрата работа на света

Уредник, пазач, надзирател ... на остров Хамилтън.

Туристическата организация Tourism Queensland от австралийския щат Куинсланд обяви шортлиста на кандидатите за тази длъжност (Island Caretaker, как да го преведеш на български?). Остров Хамилтън е един от многото в Големия бариерен риф, близо до североизточното крайбрежие на Австралия.

В краткия списък попадат 50 кандидати от 22 страни - САЩ, Великобритания, Китай, Япония, Индонезия, Южна Корея, Индия, Русия. Всеки от предендентите се представя в едноминутно видео.
10 кандидати ще бъдат избрани от Tourism Queensland, еще един ще получи покана за интервю благодарение на гласуването онлайн на потребителите на сайта www.islandreefjob.com.

Tourism Queensland обяви конкурс за уредник (пазач, надзирател) на остров Хамилтън през януари 2009 год. В резултата компанията имаше 34,7 хиляди кандидати от 200 страни. Длъжността се рекламира на сайта на Tourism Queensland като най-добрата работа на света.

От одобрения кандидат се очаква да храни костенурките, да снима с фотоапарат и видеокамера околностите, да качва материал на блога. Според работодателя изпълнението на тези задължения ще отнема не повече от 12 часа на месец. Работата е за 6 месеца, заплатата - 150 хил австарлийски долара, за целия този период.
Е, сред екстрите е осигуреното жилище – с 3 спални, транспорт и т.н. вижте сами на http://www.islandreefjob.com


Победителят ще стане известен на 6 май 2009 год.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини