От х:

Днес в x:

1 °C

Хасковлии: Акциите на жандармерията са показни, от тях няма ефект

Акциите на жандармерията в рисковите квартали на градовете и по селата са показни и от тях няма ефект. Така смятат 63.3 процента или 187 от участниците в анкетата на Haskovo.net. Общо гласувалите в допитването са 294 читатели.

На противоположното мнение - че присъствието на униформените респектира бандитите, са 36.4 процента или 107 читатели.

Припомняме, че акциите на жандармерията започнаха от хасковския квартал Република и продължиха в Свиленград и Харманли, както и в селата. От МВР Хасково обясниха, че това са превантивни действия, които целят именно респектиране на криминалния контингент.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Нл
  НЛО
  26 -2
  10:39, 19 юни 2017
  Какво ще респектират тия смешници с форажки освен да всяват смут у вече така и изнервените нормални хора. Тия са прости милиционерчета на по един петък служба познанията им са много ускъдни. Ефект нулев даже обратно.
  • Уп
   упс
   7 -3
   13:15, 19 юни 2017
   пише се фУражка и Оскъдни
 • 2
  Ев
  Еверест
  25 0
  11:46, 19 юни 2017
  Какви акции, като циганите си имат платени ченгета които един час по-рано ги предупреждават.
  Да хванаха нещо в Република? Не искам да кажа какво хванаха ......!
 • 3
  12
  1234567
  16 -1
  12:12, 19 юни 2017
  Ква жандармерия те тея не знаят къде се намират само заплати взимат.......
 • 4
  **
  ***
  17 0
  12:37, 19 юни 2017
  В Любимец жандармеристи спираха за проверка на колани и фарове. Смешна работа са вече...
 • 5
  Му
  Мушмулчо
  5 -3
  14:34, 19 юни 2017
  Странно... в анкетата на сайта хората са гласували обратното. Разбира се ,че има ефект винаги има !
 • 6
  Са
  Самолета
  11 -1
  14:56, 19 юни 2017
  Каква жандармерия, какъв ефект,какъв смях каква държава
 • 7
  12
  12345_1497941007
  2 0
  09:43, 20 юни 2017
  В Хасково всеки си мисли че разбира от футбол и полиция и съответно дава къде компетентни, къде некомпетентни мнения и изказвания в пространството. В Хасково всеки е недоволен от всичко каквото и да се направи за него - веднъж искат жандармерия, а когато жандармерията се появи вече не я искат. Като си помисля защо може да не я искат се сещам само за едно - най-вероятно пречи, за да продължават селата да бъдат остров на беззаконието и за да оставят бековете да тормозят нашите баби и дядовци на село. Оставете хората да си вършат работата те пречат само на тези които нарушават закона. Възрастните хора на село не могат да изразят мнението си в интернет по разбираеми причини. А никой не е отишъл да ги пита тях.

Хороскоп за 26.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
26 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
26 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
26 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
26 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
26 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
26 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
26 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
26 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
26 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
26 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
26 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
26 ное 2020
Последни новини