От х:

Днес в x:

Гостите на Симеон минаха 400

    Симеон Сакскобургготски отпразнува 80-годишния юбилей с много над плануваните 400 гости. Те бяха приемани лично от него в резиденция "Врана" от в продължение над 2 часа - от 18,00 до 20,30, обяви "Канал 3".

    Сред тях бяха трима президенти Петър Стоянов, Георги Първанов и Румен Радев. Толкова бяха и премиерите -  Сергей Станишев, Пламен Орешарски и Стефан Софиянски. 

    В резиденцията бяха и партийните лидери Корнелия Нинова и Мустафа Карадайъ. Десетки представители на политическия живот, културата и бизнеса допълваха пъстрата картина. 

    Подаръкът на настоящия държавен глава изненада царя и го развълнува. Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова поднесоха на Негово величество сребърен джобен часовник от края на 19-ти, началото на 20 век с лика неговия дядо княз Фердинанд и герба на Княжество България, даван като награда лично от княза при първо място за отлична стрелба във Военното училище.

    Бившите министри от правителство на Симеон дариха пари за възстановяването на параклиса във "Врана".

    Източник: http://www.standartnews.com

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Сл
      славейко
      1 0
      15:19, 17 юни 2017
      Много гости много ИБРИКЧИИ от страна на българите Президенти министри партийци като че ли се готвим да ставаме МОНАРХИЯ От тая династия само баща му е за уважение а иначе Симо си е една флашка за нищо го не бива И много деца много внуцци и правнуци бе тва ако се наложи да ги храним трябва да продадем държавата за тия НЕНАСИТНИЦИ Днес се убедих че българина е бил КИРЯК СТЕФЧОВ и такъв си остава независимо о епохата
    Последни новини