От х:

Днес в x:

Класика в кралско синьо демонстрираха абитуриентите на Езиковата

    Така модерното синьо, което от времето на принцеса Даяна и по-назад, наложено от Джаки Кенеди, което върна първата дама на Америка Мелани Тръмп в днешните дни при президентската клетва на съпруга си Доналд Тръмп, явно повлия дотолкова модата в  Европа, в България и Хасково в настоящем, че абитуриентките  на Гимназията с преподаване на чужди езици „Проф. Ас. Златаров” заложиха на него. Дамите от езиковата показаха феерия на добрия вкус при отпразнуването си на балната вечер, а господата не им отстъпиха. Не липсваше в тоалетите и привкус на хита това лято- пепелно розово, решението на много от зрелостничките за визията им. 

    Мило впечатление направи приемствеността и уважението, което беше демонстрирано на зрелостническата вечер. Младите хора в празничната им нощ приветстваха настоящият Деян Янев и бившият дългогодишен директор на елитната гимназия Пенка Делиева. Наред с класиката- синьо и пристигане на мотори, дори и за появяването на някои от родителите, не липсваха и  атрактивни хрумки . Като тази- вратата ти на колата при появяването на  бала да ти отвори кавалер с шотланска поличка. 

    Удовлетворение, забава и добър вкус определено ще останат в албумите със спомените от тазвечершната бална нощ за обитуриентите от випуск 2017 на   Езиковата гимназия в Хасково.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Pi
      pipi
      38 -34
      22:43, 24 май 2017
      Както винаги наѝ–красиви и наѝ–изискани са абитуриентите от езиковата
    • 2
      12
      1221
      8 -1
      11:48, 25 май 2017
      Скромността краси човека.
    • 3
      Ер
      еро
      0 -3
      21:55, 25 май 2017
      Скромноста приляга на жриците на ноща!
    Последни новини