От х:

Днес в x:

Анджелина Джоли се омъжва

Американското списание In Touch гръмна с новина на корицата си, че Анджелина Джоли се омъжва за богат британски филантроп само 7 месеца след раздялата й с Брад Пит. загадъчният мъж до Джоли бил 40-годишен бизнесмен и семеен приятел, а връзката им била старателно прикривана.

Отношенията им били толкова тайни, че дори и децата на актрисата не знаели за новия мъж в живота на майка им, пише БТА.

На хоризонта сега се очертавала венчавка. Но според списанието "Госип коп", което си поставя за цел да разобличава клюките, материалът на In Touch е пълна измислица.

"Клюкарската полиция" изтъква, че въображаемият възлюбен на Анджелина подозрително много прилича на героя на публикация от "Star" от миналата есен.

Тогава изданието раздуха версията за това, че се е появил нов мъж в живота на Джоли - милиардер, с когото тя кръшкала на Брад още докато били гаджета.

Въображаема или не връзката на Анжелина разпали интереса към връзките на Брад.

В четвъртък, източник проговори пред популярен уеблоид и разкри, че г-н Пит, за разлика от съпругата му, не бърза със срещите, но се е виждал с няколко жени.  Много от бившите Пит са пожелали да се срещат, но той не бил заинтересован.

Според изданието, дълъг списък  красавици, включително Кейт Хъдсън, Джулиет Луис, Кристина Апългейт, Танди Нютън и Гуинет Полтроу му се обадили с надеждата да им определи среща, но Пит ги отхвърлил. Типстърът казва, че любовният живот за Брад Пит е на заден план, тъй като негов приоритет е семейството му.

Надеждният  източник  Page Six казва: "Брад е фокусиран  върху децата си  и е щастлив да бъде извън фокуса на общественото внимание. Брад не се интересува от подновяване на връзки с бившите си. Без купони, без забавления. Само работа и родителство ".

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини