От х:

Днес в x:

Мобилизация в МВР Хасково за изборите, рисковите лица предупредени

Изображение 1 от 2

    “В областната дирекция на МВР в Хасково е създадена необходимата организация за изборите на 26 март, за де се предотврати купуване на глрасове и търговия с влияние. Рисковите лица са предупредени”. Това заяви на среща при областния управител днес шефът на полицията Ангел Цанков.

    В областната администрация бяха събрани шефовете на всички държавни служби в областта. Губернаторът Минко Ангелов им припомни, че в държавните и общинските учреждения не може да се провежда политическа агитация и ако има такива случаи, това е нарушение на закона.

    Ангел Цанков пък се обърна към тях с апел ако получат информация за купуване на гласове или оказване на влияние, да сигнализират в дирекцията, в районните управления или на полицейския инспектор. “Хората са инструктирани да докладват незабавно за такива сигнали и веднага да вземат отношение по случая”, допълни Цанков.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (18)

    • 1
      Пи
      Пиночет
      27 -10
      18:50, 10 мар 2017
      Нека ГОСПОЖА ЛЪЖА - Корнелия Нинова да отговори на следните въпроси, под общия знаменател „ЗАЩО“:..Защо БСП ни оставиха под чернобилския дъжд, а сега обещават "здраве за всеки"? Защо БСП направиха 3000лв.=$1,а сега обещават повече пенсии и пари за хората? Защо БСП, принудиха хората да бягат от България,а сега обещават да ги върнат? Защо БСП, взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността? Защо БСП, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея?Защо БСП, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията? Защо БСП, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие? Забравихме ли...? Или чакаме махленската крушовишка скандалджийка да ни обрисува за пореден път „светлото бъдеще“ и ПОЗИТАНСКАТА „сполука за България“?
    • 2
      Ре
      реалист
      19 -10
      19:51, 10 мар 2017
      До като има тези две партии БСП -ДПС ще се лутаме като мухи без глави .Те като доидат на власт се почват далаверите и мръсотиите във всички свери в икономиката ни
      • Не
        Незапознат
        19 0
        20:53, 10 мар 2017
        Не само те!Народа е стадо овце лъгано постоянно с обещания.От всякой.От всяка партия.Политиците са най-долното и мръсно животно съществувало някога след така нареченият тоталитаризъм.Направиха така че думата българин да е символ на презрение и омраза за чужденците.А в страната си да се чувстваме по зле и от роби.Станахме ''м@нгали''за европейците.А тук да нямаме никакви права и да сме тормозени от това малцинство.Държава на малцинството над безхарактерното мнозинство.Родината ни се превърна във бардак където политиците са сутеньорите а ние сме курвите.Дават ни на всякой да ни опъва а те да трупат пари.Вижте колко чужди фирми сложиха ръка на националните ни богатства и ги изсмукват заедно с труда ни.Като дивидентите ги изнасят.А тук остава само мръсотията и мизерията.Ако продължава това за в бъдеще плодородната ни земя ще я превърнат в лунен пейзаж и който оцелее ще лази като хлебарка по нея и ще се мъчи до края на дните си.Но партийната алчност е безгранична.Всякой взе да прави партии и партийки.Бардака взе да става тясен за все повечето и повече сутеньори.Които същевременно взеха да искат все повече и повече.Но всяко нещо си има някаква граница или лимит.Природни,етични и човешки.Които е опасно да се нарушават защото равновесието е в основата на хармонията.Но такова нещо на твари които виждат единствено финикийски знаци е невъзможно да се обясни.Затова това което им носи политически и икономически печалби продължават да го изтискват до краен,мародерски начин.За момента пък после каквото ще и да става.Всички от електоратите си ги превърнаха в проститутки.Проститутки които ги пуснаха чисто голи по улиците да се скитат.Да може който ги хване и се облажи после да го стиснат за гушата да плаща.И ако не може създадоха кредитните компании да им ''помагат''.Които пък после те карат да връщаш лихви до безкрайност.Цял живот.Мутрите които натрупаха пари чрез рекет,терор,изнудване и заплахи решха да ги изперат и увеличат чрез политиците.И ето резултатите започват да излизат наяве след този геноцид.Тотален разпад на всичко отвсякъде.
      • 🇧🇬
        🇧🇬
        9 -6
        07:30, 11 мар 2017
        Омръзна ми да гледам по всички телевизии,как председателката на БСП говори за социално равенство и борба с корупцията........Корнелия Нинова е долна лъжкиня,както всичките си съпартийци от БСП....
        Тя бе изпълнителен директор на "Техноимпекс" АД по време на приватизацията....
        48% от акциите на предприятието станаха собственост на Корнелия Нинова. Докога сутрин, обед и вечер тази жена ще говори неистини?
        През 2007 г. Нинова беше зам.-министър на икономиката....
        Премиерът,нейният съпартиец от БСП- Сергей Станишев я уволни от поста заради съмнение за корупция. Това е днешната председателка на БСП !!!!!
    • 3
      Pi
      Pinko Mangalov
      13 -1
      20:42, 10 мар 2017
      Я се спрете , губернаторът това ,губернаторът онова , ние да не сме губерния!
    • 4
      Ба
      бай петър залгата
      10 -2
      12:08, 11 мар 2017
      ПИНОЧЕТИЧ смятам че на твоето ЗАЩО е отговорил НЕПОЗНАТ ПНрочети го добре А ако си живял при социализма поне малко щеше да разбереш че сега не сме народ а МЪРША и то заради евроатлантическите Ценности на РОСКО БОЙКО ЦЕЦО Лилито и останалите МАФИОТИ Сега тия ТАРИКАТИ ако спечелят ще тръгнем на ТРЕТА ЗАДНА в ЕВРОПАТА БКП избила без съд и присъда много хора Ами кой уби 14 деца ястребинчета кой палеше къши по селата сигурно Станишев и Ниноива
      • Пи
        Пиночет
        2 -3
        19:21, 11 мар 2017
        Комунистическите копелета,каквито са били ромските деца ястребинчета ,и които са били съзнателно въвлечени от родителите си-червени терористи в престъпни деяния подпомагани от чужда източна държава , заслужават смърт. Задължително се избива цялото котило комунистически безродници ,за да не се множат.Препоръчително е убиването да става чрез трапанация(разцепване на главата)...От кухите ,заблудени ,излъгани и прости глави ,освен петолъчки,сърпове и чукове,излизат и други странни субстанции: руска семенна течност,севернокорейски фекалии ,а понякога и препарат за кенеф .Изчезвайте от земята завинаги!
    • 5
      Ба
      бай петър залгата
      9 -3
      12:13, 11 мар 2017
      Рисковите лица са ПРЕДУПРЕДЕНИ казал ЦАНКОВ Ало Цанков това са полумерки навремето при СОЦА те се задържаха докато да отмине мероприятието но вие нали сте демократи Те за това държавата е на това дередже
    • 6
      🇧🇬
      🇧🇬
      5 -3
      13:38, 11 мар 2017
      Бай Петре, с неграмотни кретени е трудно да се води диалог...За съжаление ти и твоите съмишленици от БСП-БКП сте си неграмотни,нискоинтелигентни и необразовани полу-човеци.....Точките и запетайките за вас са нещо далечно и непознато.....Та за туй е доста трудно да разберете истината...Ама то вашата партия има интерес да сте си прости,щото иначе може да прозрете,кое е криво и кое е право..
    • 7
      Абе АБДАЛ точките и запетаите нямат никакво значение Значението е в истината която се пише Съжалявам ама кретените сте вие които не виждате каква държава беше България а каква сатана сега при вашите управляващи любимци от 27 г насам Не съм привърженик на никоя партия защото вси4чки са крадци обикновен българин съм който е поставил на кантара това което бяхме и това което сме А тое УЖАСЯВАЩО
      • 🇧🇬
        🇧🇬
        2 -4
        19:26, 11 мар 2017
        Знаеш ли....щом за теб точките и запетайките нямат никакво значение, това е показател,че си не по-малък дебил от съидейниците си от БСП.....Идеологемата ,,Всички са маскари,, и ,,Никой за нищо не става,, обслужва интересите на кръгове,които се стремят да тласкат България към нова мизерия,престъпност,корупция,тотална изостаналост и невежество.....Защото невежеството и мизерията са идеалната среда за точно такива малоумници като теб ......!!!!!
    • 8
      Ами ти за какво ставаш бе АХМАК По разсъжденията ти разбирам че или си поколение на реститути изпълнени с омраза към СОЦА или си Леке родено в евроатлантическите години и надъхано с омразакъм миналото Разсъжденията ти са като на по горе пишещото ГОВЕДО ПИНОЧЕТ Прочети ги внимателно за да видиш в това и себе си
    • 9
      Пи
      Пиночет
      2 -3
      21:15, 11 мар 2017
      Комунистическото говедо няма род ,родина ,майка и баща ,той е интернационалист ,тоест копеле и ражда копелета.Комунисти и деца на комунисти ,само под земята!, внуци на комунисти, до стената! С нашата българска кръв комунистическите изроди взеха властта преди 73 години и само с тяхната кръв ,ние българите ще си я върнем и ще заживеем като цивилизован и достоен народ,какъвто сме били преди да ни порази червената чума.
      • Не
        Незапознат
        2 0
        22:34, 11 мар 2017
        Май никога няма да заживеем като достоен и цивилизован народ.Поне докато не се научим да извличаме доброто от лошото, а лошото да не го допускаме в добрите ни начинания.Докато не преодолеем заслепеността от политическата ярост която ни пречи да разширим кръгозора си за реалността независимо от кой цвят е.Когато за всеки един от народните ни избраници думите които са изписани на Народното събрание вземат да значат нещо.
    • 10
      Пи
      Пиночет
      2 -1
      21:33, 11 мар 2017
      Бай Петър Залгата,дето си пише името с малка буква ,набързо увеличил броят на ястребинчета от 6 на 14 ?! ...Какво пък , някакви си 8 броя разлика,какво са това за един истински комунист?
    • 11
      Явно е че си имаме работа с фашизирано ме кере и измекярин
      • 🇧🇬
        🇧🇬
        2 -1
        06:55, 12 мар 2017
        Тук витаят няколко червени трола със замръзнали от 1944г. мозъци ! От 1989г.. ги размразяваме, но студа от СевероИзток ни пречи !....
        КОМУНИСТИ-----това е най-голямата обида,която мога да отправя към вас, защото по- надолу няма.....Мрете в ада простаци неграмотни.
    • 12
      Лу
      Лудия
      1 0
      02:26, 12 мар 2017
      Почват се големите лъжи и обещания 😉ха ха ха
    Последни новини