От х:

Днес в x:

Данъчни ровят и 6-годишната дъщеря на кмета Иванов

6-годишната дъщеря на кмета на Хасково Георги Иванов – Андреа Иванова, е обект на данъчна проверка, съобщи днес на нарочен брифинг градоначалникът. Според него атаката срещу него вече прехвърля всякакви морални граници, щом се проверява и шестгодишно дете.

Заповедта за данъчната ревизия е издадена на 23 януари. С нея се изискват документи за придобита движима и недвижима собственост, банкови сметки, финансови активи, ценни книжа и др. за период от шест година назад.



Проверките срещу мен засега се движат в три направления, коментира кметът. Едното е вече повдигнатото обвинение за подкуп от 5000 лв. от фирма "Дусман". Второто е за сагата с "Билла". От прокуратурата смятат, че със сделката и по-късното й разваляне, са засегнати интересите на общината, която плати лихви по неизплатени суми на търговското дружество. През миналата година от "Билла" дори запорираха сметките на община Хасково.

Третото направление е една сделка, но там май обвинението ще падне на ранен етап, каза Георги Иванов. Той допълни, че проверките срещу него вече придобиват огромни мащаби. Проверяван съм не само аз и моето семейство, но и приятелите ми, каза той. По думите му обект на проверки са 5-6 негови близки и приятели.

Дал съм имената и на внуците си, да проверяват и тях, допълни Иванов. Той за пореден път обвини депутатите от ДПС Рамадан Аталай и Христо Бисеров като инициатори на атаката срещу него. На местно ниво огънят се поддържа от друг депутат – Иван Стаматов, повтори кметът.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини