От х:

Днес в x:

Герджиков: Всички институции да работят по инцидента в „Ечемишка“

Изображение 1 от 2

    Министър-председателят Огнян Герджиков разговаря с министъра на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов по повод трагичния инцидент, при който загина жена в тунел „Ечемишка“.

    Премиерът разпореди да бъдат извършени всички действия от страна на институциите от изпълнителната власт по изясняване на обстоятелствата, довели до инцидента в неремонтираната тръба на съоръжението, да бъдат предприети необходимите мерки и потърсена отговорност. Прокуратурата вече е завела следствено дело по случая.

    Огледът на мястото продължава и в него ще се включи лично министърът на регионалното развитие и благоустройството. Министър-председателят увери, че всички отговорни институции работят по случая. За предприетите действия премиерът е информирал президента Румен Радев.

    Министър-председателят изразява съболезнованията си към близките на загиналата.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ми
      Мина
      3 -3
      19:13, 5 фев 2017
      Защо се покриха критиците на магистралите и ремонтите,които пищяха,че асфалт не се яде.Оказва се,че много още трябва да се прави , за да няма подобни трагични инциденти.
      • Ин
        инж. Р.Л.
        2 -1
        22:26, 5 фев 2017
        Минче, стига лиза топките на ББ. За всички е ясно, че проблемите идват от това, че твоят идол, на когото лижеш топките краде, та се къса!
    • 2
      Ма
      МАНГО
      0 -1
      22:47, 5 фев 2017
      инж. Р.Л., забрави ли Батко и Братко? Или ви е удобно да ви е къса паметта?
      В разградения двор България и с овчедушието на населението, винаги ще се намери кой да краде. Въпрос на манталитет е и на етап на развитие на обществото.
    • 3
      Sc
      sci fi
      1 0
      23:56, 5 фев 2017
      Виновницата за тази смърт е оядената свиня Павлова.
    Последни новини