От х:

Днес в x:

Хасковлия сваля сметките за ток на фирмите си в Динево с кражби

Фирмите на Хасковлия, позиционирани в с.Динево бяха уличени от органите на реда да крадат ток.

Две 2 досъдебни производства са образувани в РУ Хасково след сигнал на служител на ЕВН.

На място експертите констатирали, че и по двата електромера на АД-то и ЕООД-то на 49-годишния хасковлия е пипано.

След намесата по единия отчиташ уред бизнесменът си спестявал близо

70% от похарчената електроенергия , от други разходите му паднали на половина.

В димитровградското управление също има заведени 2 досъдебни производства на абонати на улица „Витоша” в Димитровград, съобщават от полицията. Служителят на ЕВН е констатирал, че към свързваща се клема на фаза, монтирана на стълб, срещу 2 блока на улицата е монтиран проводник. В другия си край той влизал в ел.таблото във входовете на блоковете. По този начин се употребява ел.енергия без тя да се отчита, обясняват експертите. Титуляри на партидите са 8 души, е показала проверката. Досъдебните производства за неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    А
    А
    18 -2
    13:19, 3 фев 2017


    цигойните кога ще ги "хванат" и накарат да платят?
  • 2
    Жи
    Жицата
    13 -5
    13:24, 3 фев 2017
    Въх завалията кравар той почти фалирал тръгнал от ток да пести.Смешник.
  • 3
    Ха
    хасковлия
    8 -2
    13:29, 3 фев 2017
    Завалов/или Завалиев/ ли ?..
  • 4
    Жи
    Жицата
    12 -5
    13:36, 3 фев 2017
    Хахаха много точно казано гражданино.Това не е като да кръшкаш на жена си и да не те хване.Тука яко си сбъркал като си посмял да бъркаш в джоба на друг.Всичко има Видьов ден толкова добри и работливи хора си разплакал със смешните си изкупни цени.Млекото ти жив кахър.Абе с две думи СЕЛСКА ПРЪЧКА.Сега и данъчните да те погнат ще умра от кеф.Ай наздраве.
  • 5
    За
    запознат
    5 0
    19:11, 3 фев 2017
    Всички по-големи консуматори в Хасково са с ''пипнати" електромери и показват от 30 до 70 % по-малко.Това е обществена тайна в нашия град.
  • 6
    Ре
    Реалист
    2 0
    00:12, 4 фев 2017
    Защо вместо да пишете злобни коментари не си отговорите на въпроса КОЙ аджаба ги пипва електромерите!? Не са ли същите тези "експерти"" на електроразпределителните дружества!?
  • 7
    Пе
    Петя Жекова
    1 -2
    15:33, 4 фев 2017
    Що за хора сте които съдите другите и дори не заставате зад имената си ?Забелязали ли сте колко лесно е станало да съдим хората?Особено в днешно време. Правим го на момента -с крайна категоричност без да знаем всичко и без да се замисляме за последствията.Светът се напълни с повърхности съдебни заседатели и лишени от човечност академици на ОМРАЗАТА.Много ви е удобно да раздавате критики от пиедестала на своите монитори .Толкова е удобно да повярваме че хората са черни и бели .Но нищо не е такова .Дори животът е мноого цветен .А сега господин Жица за млякото на което също сте сложили етикет -ще ви кажа че е едно от малкото на пазара коетето няма онази отровна съставка за стабилизатор - тя не се разтваря в човешкия организъм .Може би господин Завалов е мислил за здравето на такива като вас .Но спирам защото не искам да се превръщам в гвардеец във вашата армия на некомпетентността и агресията.
  • 8
    То
    ТОК И ЖИЦА
    1 0
    14:34, 5 фев 2017
    Петенце тук коментираме за кражбата на ел.енергия,а щом икономисва от това представи си колко мисли за твоето и мое здраве.Сигурно ползва единственно закваска и "НИЩО ДРУГО".А тия там стабилизатори,сухи млеченца и маслени подобрители даже не ги е и чувал. Хаха смешно звучиш.А за злобата не си права.Не съм злобен просто гледам реалността и живея с нея.Завалията не е китка за мирисане повярвай ми.
  • 9
    Пе
    Петър Димитров
    1 0
    14:48, 5 фев 2017
    Петенце сега като сам Петър или може би Димитър нещо променя ли нещата?Хахахаха
Последни новини