От х:

Днес в x:

Булевард “Раковски“ тъне в мрак заради авария

Булевард „Раковски“ в Хасково остана без улично осветление заради авария. За проблема с тъмнината през нощта читател сигнализира на редакционната поща на Haskovo.net. Хасковлията пише, че от три-четири нощи основен вход на града няма осветление. От община Хасково обясниха, че липсата на осветление се дължи на авария в захранването. От кметството поясниха, че екипи на Енергото работят по отстраняване на повредата, но е възможно тази вечер без осветление да останат улиците „Одрин“ и „Рила“. Живеещите в този район ще останат без ток целия ден, от 8 до 17 часа, съобщиха на официалния си сайт от EVN.

 От EVN обаче припомниха, че от години не отговарят за уличното осветление на Хасково. То се поддържа и е отговорност на Общината. Общинското предприятие "Екопрогрес" е пряко ангажирано със системата на уличното осветление.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    А бул. Васил Левски и той тъне в мрак от много време и много други улици. Кмета кьорав ли е защо не вземат мерки. Казват че това било пестене икономии. Ама на гърба на гражданите пак - тъмно, заледено, пълна инквизиция.Какво пестите, за кого?
  • 2
    Ба
    бай Пешо
    11 -1
    20:29, 25 яну 2017
    Че то в Орфей от две седмици не свети уличното осветление,и никой не си мърда пръста.
    ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ
  • 3
    Сл
    Сланинко
    8 -1
    20:36, 25 яну 2017
    Питаш --Кмета кьорав ли е - не е бе бате ама си спинка у дома пък и другите в общината и те така
  • 4
    Тр
    трагедия
    5 -1
    23:48, 25 яну 2017
    те не пестят... вие правите ли разлика между пестене и безхаберие с крадене?
    най-добре е изобщо да не се показват и да си доизкарат мандата, ясно е че още 3 години ще се мъчим... една община, която работи по сигнали и само мисли как да си прибира данъците... извинявайте, ама за мен не е община!
  • 5
    Г-
    Г-н кмете
    1 0
    08:56, 26 яну 2017
    Не стига че ходим едва едва по тия неразчистени ледени тротоари и улици, ами и тъмни и неосветени улици. Кмете и твоите мишоци служители, за какво сте на тоя пост,само да дремете по разни зали и да режете лентички на ненужни неща. Да знаете че хората са крайно разочаровани. Хасково не е бил в такова окаяно състояние.
Последни новини