От х:

Днес в x:

Автобусен шофьор към премръзнала пътничка: Ще те треснем, ма!

Шофьор на автобус се държа като каруцарин и нападна с обиди пътничка по линия №59.

Грозните думи са записани и на видео, а сигналът до Dnes.bg бе изпратен от Васил Николов, председател на Инициативен комитет за подобряване на обществения транспорт във Владая и Княжево.

Какво се е случило?

Автобус 59 трябва да тръгне от автостанция Княжево в 8:52 часа на 11 януари, като градусите навън са минус 17. Хората мръзнат на спирката и не са пуснати в автобуса на топло, а шофьора си закусва. Докато похапне закъснява със седем минути от разписанието и тръгва в 8:59 часа.

Следва логичното недоволство на премръзналите пътници, но и шофьора не им остава длъжен. Първо навлиза в личния живот на една от пътничките и надменно задава въпрос как мъжа й я търпи.

След нейните отговори нараства и агресията му. Следват и заканите: "Ей, още един път ако се обадиш ще те сваля, ма", провиква се шофьорът. Перченето му продължава и със заплаха: "Знаеш ли как ще те треснем, ма, така ще те нахраним, че просто ще забравиш..."

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    12
    1234
    0 0
    13:52, 12 яну 2017
    Публикацията е качена!
  • 2
    Ма
    Мария
    2 0
    14:05, 12 яну 2017
    Шофьорите на хасковската фирма Сърнела, които пътуват по линията Хасково -Кърджали са същите грубияни. Трябва и аз да взема да ги снимам някой ден като пътувам.
Последни новини